Header

banner_top

03/10 (ANΔΡ) ΒΑΟΛ - ΝΟΘ 54 - 58

Με γεμάτες κερκίδες, ενδιαφέροντες αγώνες και τη δέουσα τιμή στον αδικοχαμένο 19χρονο αθλητή του ΒΑΟΛ, ολοκληρώθηκε και η 2η ημέρα του 1ου Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης Ανδρών "Θοδωρής Τριπολίτης", που διοργανώνει ο ΒΑΟΛ Χίου στο Κλειστό. Στον πρώτο αγώνα της ημέρας ο ΝΟ Θυμιανών έκανε την έκπληξη και επικράτησε δίκαια με 54 - 58 επί του κακού ΒΑΟΛ Χίου. Η ομάδα του Πέτρου Συμιακάκη σημείωσε με τον τρόπο αυτό μία "ιστορική" νίκη καθώς, έστω και σε φιλικό, επικρατεί του Βούρειου μετά από 19 χρόνια... Ο ΒΑΟΛ είχε μια πολύ μέτρια απόδοση, ίσως και να υποτίμησε τον αντίπαλο ο οποίος έπαιξε έξυπνα, εκματαλεύθηκε τις απουσίες των διοργανωτών (Χατζηλάμπρου, Νακόπουλος) και έφτασε άξια στη νίκη. Η ομάδα του Παντελή Βούλικα δεν κατάφερε να κρατήσει τη διαφορά +10 που πήρε στο 1ο μέρος και έδωσε δικαίωμα στην ομάδα των Θυμιανών να ξαναμπεί στον αγώνα και να διεκδικήσει τη νίκη. Καταδικαστικές οι 18 (!!!) χαμένες βολές του ΒΑΟΛ ενώ πολύ κακή υπήρξε η επιθετική συγκομιδή των 3 τελευταίων 10λέπτων που περιορίστηκε στους 35π. Ο Μιχάλης Σουλίκας οδήγησε επιθετικά τον Βούρειο με 17(1) ακολουθούμενος από τον Τάσο Τροβά (16(1)) και τον Παναγιώτης Κωνσταντινάκο που σημείωσε 15π. (3τρ.) όλους στο 1ο ημίχρονο. Από τους νικητές καλύτεροι οι "ψηλοί" της ομάδας (Γιώργος Πατελίδας και Μιχάλης Κοκολάκης) που πέτυχαν από 13π. ο καθένας ενώ πολύ καλή δουλειά έκανε και ο Ζηλιασκούδης 7π.

Διαιτητές: Στέλιος Μυλωνάς - Παντελής Φλωράδης

Τα δεκάλεπτα: 19-10, 10-22, 15-10, 10-16.

ΒΑΟΛ Χίου (Βούλικας - Τάγκαλης) Κύλλης, Παπαγιαννάκης, Τσιριγώτης, Σουλίκας 17(1), Κοκολιάς 1, Ντούλης, Χιωτέλλης, Καλαμάρης 1, Κωνσταντινάκος 15(3), Τροβάς 16(1), Σκούρος 3, Μιχαλιός 1.

ΝΟ Θυμιανών (Συμιακάκης - Βαρριάς) Τζανέτος, Πορτολάκης 5(1), Ζηλιασκούδης 7, Εκατομμάτης, Πατελίδας 13, Παπαδάμ 4, Χατζηλαμπρου 5(1), Κακάτσιος 4, Απέσσος 1, Κωνσταντάς 6, Λιούνης, Κοκολάκης 13.

Στον άλλο αγώνα της ημέρας ο ΦΟ Βροντάδου συνέτριψε τον ΟΜΗΡΟ Καλλιμασιάς με 44-69 και πλέον και οι 4 ομάδες του Τουρνουά ισοβαθμούν με 1 νίκη και 1 ήττα έκαστη. Έτσι οι Κυριακάτικες αναμετρήσεις 18:30 ΝΟΘ - ΦΟΒ και 20:30 ΒΑΟΛ - ΟΜΗΡΟΣ θα ξεκαθαρίσουν την κατάσταση και θα δώσουν την τελική κατάταξη, ενώ αναλυτικά για όλα τα σενάρια της τελευταίας ημέρας θα αναφερθούμε στην αυριανή μας ανάρτηση... Για την ώρα ας κρατήσουμε το χαμόγελο των 3 παιδιών από τη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης Χίου που βρέθηκαν στο Κλειστό. Κι ας θυμηθούμε πως τόσο αυτές τις όμορφες στιγμές γι αυτά τα δοκιμαζόμενα παιδιά όσο και την σημαντική οικονομική βοήθεια που συγκεντρώνεται καθημερινά από τους φιλάθλους του Τουρνουά, τα προσφέρει ο Θοδωρής από κει ψηλά...