Header

banner_top

02/10 ...ΕΧΕΙ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

tripolfb


Από σήμερα Παρασκευή (2/10) και μέχρι την Κυριακή (4/10) η καρδιά του χιώτικου μπάσκετ θα χτυπά στο Κλειστό, για μια καρδιά που σταμάτησε έναν περίπου χρόνο πριν, τόσο άδικα και αναπάντεχα...

Το 1ο Τουρνουά Μπάσκετ Ανδρών "Θοδωρής Τριπολίτης" ανοίγει την αυλαία του απόψε στις 19:00 με το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς. Ο Κυπελλούχος Χίου ΒΑΟΛ, με πολλά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή του, θα τεθεί αντιμέτωπος με τον πλήρως ανανεωμένο και φιλόδοξο ΦΟ Βροντάδου. Ο 1ος της κανονικής περυσινής περιόδου απέναντι στον 3ο σε μια σπουδαία αναμέτρηση που αναμένεται να συγκεντρώσει τα βλέματα των θεατών.

Αμέσως μετά, στις 21:00, θα ακολουθήσει η πρώτη φετινή παρουσίαση για τους Πρωταθλητές 2014 - 2015. Ο ενισχυμένος ΟΜΗΡΟΣ Καλλιμασιάς θα αντιμετωπίσει τον στοχεύοντα τετράδα ΝΟ Θυμιανών που και αυτός θα παρουσιαστεί με αρκετά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή του.

Γενικά οι σημερινές, όπως και οι υπόλοιπες αναμετρήσεις του Τουρνουά, θα δώσουν ένα πρώτο στίγμα των φετινών δυνατοτήτων μερικών από των καλύτερων ομάδων της Α΄ Κατηγορίας Χίου και θα αποτελέσουν πρόγευμα για τα μεγάλα ντέρμπι που θα ακολουθήσουν για Πρωτάθλημα και Κύπελλο, οπότε και τα ρόστερ και η προετοιμασία θα έχουν ολοκληρωθεί.

Πέρα από το αγωνιστικό κομάτι του Τουρνουά, στον προθάλαμο της "Σάλας" του Κλειστού θα λειτουργεί Έκθεση Φωτογραφίας και προβολή βίντεο από τη σύντομη αλλά γεμάτη δράσεις, ζωή του Θοδωρή. Παράλληλα στον ίδιο χώρο Μέλη αλλά και παιδιά από τη "Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης" (Διονύσειο Οικοτροφείο - Νεοχώρι, Χίος) θα συγκεντρώνουν χρήματα, στη μνήμη του Θοδωρή, για τις πολλές και μεγάλες ανάγκες τους, από όσους επιθυμούν να τους συνδράμουν.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την οικογένεια του Θοδωρή Τριπολίτη που παρά τον πόνο της, μετέχει ενεργά σε μια εκδήλωση για το καλό της νεολαίας του τόπου που στοχεύει στο να γίνει θεσμός, το ΝΠΠΔ Δήμου Χίου για την παραχώρηση του Κλειστού, την ΤΕ Χίου για τη συμμετοχή της, του Κριτές Καλαθοσφαίρισης Χίου για την αφιλοκερδή συμβολή τους, τα ΕVEREST Χίου, το Βιβλιοπωλείο ΠΑΠΥΡΟΣ, τα Σωματεία και τους Αθλητές που συμμετέχουν στους αγώνες, ιδιαίτερα τα Σωματεία ΦΟ Βροντάδου, ΕΝΩΣΗ Λαγκάδας - Συκιάδας, ΑΟ ΙΩΝΕΣ Χίου και ΣΒΕΚ Χίου, καθώς και όλους όσους βοήθησαν και όλους όσους θα τιμήσουν με την παρουσία τους το 1ο Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης Ανδρών "Θοδωρής Τριπολίτης".

Η είσοδος για όλο το τριήμερο είναι ελεύθερη και το Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Χίου σας περιμένει για να παρακολουθήσετε τις πρώτες συναρπαστικές αναμετρήσεις της χρονιάς, να συνδράμετε στις ενέργειες της ΣΥΔ και κυρίως για να βοηθήσετε να μείνει ζωντανή η μνήμη ενός 19χρονου παιδιού, μαζί με τη ελπίδα πως θα είναι το τελευταίο θύμα που θρηνεί άδικα ο χιώτικος αθλητισμός και η τοπικής μας κοινωνία...