Header

banner_top

27/06 (ΓΥΝ) ΕΣΠΕΡΟΣ - ΒΑΟΛ 46-39

Ήττα στις λεπτομέρειες και η άνοδος πήγε στην ομάδα της Πάτρας. Επτά πόντοι ήταν τελικά η ...απόσταση που χώρισε την Γυναικεία ομάδα του ΒΑΟΛ Χίου από την άνοδο στην Α2 Εθνική. Ο Βούρειος ηττήθηκε με 46-39 από τον ΕΣΠΕΡΟ ΑΟΠΑ Πάτρας με τον πρωταθλητή ΕΣΚΑΗ να πανηγυρίζει την άνοδό του στην Α2 της επόμενης περιόδου γεγονός για το οποίο τον συγχαίρουμε. Η πρωταθλήτρια Χίου μπήκε μουδιασμένα στον αγώνα και έδειξε να δυσκολεύεται με τη ζώνη προσαρμογής (4 ζώνη και 1 μαν του μαν την Ψώρρα) των Πατρινών. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το φτωχό 8-4 στο Α΄ δεκάλεπτο. Στη συνέχεια τα κορίτσια του Μανώλη Χατζηλάμπρου πήραν μπροστά και με πολύ καλή άμυνα και λύσεις στην επίθεση, ισοφάρισαν και προσπέρασαν γρήγορα ενώ ξέφυγαν και με +6 στα μέσα της β΄ περιόδου. Στο σημείο εκείνο και ενώ η ψαλίδα θα μπορούσε να ανοίξει υπέρ του Βούρειου κάποια επί μέρους λάθη έδωσαν την ευκαιρία στον ΕΣΠΕΡΟ να πλησιάσει στο ημίχρονο 19-21. Στην επανάληψη το παιχνίδι ήταν ντέρμπι με τις πρωταθλήτριες Αχαΐας - Ηλείας να ευστοχούν σε 2 κρίσιμα τρίποντα και να πέρνουν σημαντικό προβάδισμα το οποίο κράτησαν με αυξομειώσεις μέχρι την κόρνα της λήξης. Γενικά η νίκη - άνοδος χάθηκε για λίγο σε έναν συναρπαστικό αγώνα ανάμεσα σε 2 ισάξιες ομάδες. Ο ΒΑΟΛ Χίου ολοκληρώνει αύριο Κυριακή (28/06) τους αγώνες του αντιμετωπίζοντας τον ΠΗΓΑΣΟ Κρεμαστής Ρόδου στις 12 το μεσημέρι στο ΜΕΤΣ. Σίγουρα το σημερινό αποτέλεσμα μας πίκρανε αλλά αυτό δεν μειώνει σε τίποτα την υπερηφάνια που νοιώθουμε όλοι για τη σπουδαία Γυναικεία ομάδα του Βούρειου. Ψηλά το κεφάλι κορίτσια και καλή ολοκλήρωση στο τουρνουά.

Τα δεκάλεπτα: 08-04, 19-21, 33-30, 46-39.

Διαιτητές: Φασόλης - Λαζόγκα

ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟΠΑ Πάτρας (Φλωράτος) Καραβέλη 19 (1), Φλογερά 11(3), Νάτσκου, Μαρίνη, Μαρούντα, Ντάρλα 1, Καραγιάννη, Λαγοπάτη 6, Φωτακοπούλου 2.

ΒΑΟΛ Χίου (Χατζηλάμπρου) Ψώρρα 15(1), Κώττη, Νεστορίδη 3(1), Συρρή, Γρηγοριάδου 5(1), Γ. Τσαρούχα 2, Ντατσοπούλου, Μυλωναδάκη 3(1), Ζαχαριάδη 5(1), Κ. Τσαρούχα 6, Α. Καμαράδου.

Â