Header

banner_top

20/04 ...ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Μετά και την τυπική ολοκλήρωση των διακοπών του Πάσχα μπήκαμε σε μια πιο "νορμάλ" αγωνιστική εβδομάδα. Την εβδομάδα, ξεκίνησε σήμερα 20/04, κυριαρχούν τα play-offs της ημιτελικής φάσης του Πρωταθαλήματος της Α΄ Ανδρών αλλά και το party του ΒΑΟΛ Χίου στο Μοnkey το ερχόμενο Σάββατο 25/04. Ας δούμε όμως το πρόγραμμα αναλυτικά:

Επιστροφή στα δράση, μετά από έναν μήνα αποχή, για την ανδρική ομάδα του ΒΑΟΛ Χίου έχει το αγωνιστικό "μενού" της Τετάρτης 22/04. Τη μέρα εκείνη στις 18:00 το Βούρειο θα υποδεχθεί τον πρώτο ημιτελικό αγώνα των play-offs του πρωταθλήματος της Α΄ Ανδρών Χίου. ΒΑΟΛ και ΙΩΝΕΣ θα αναμετρηθούν στον έναν από τους δύο ημιτελικούς (ΟΜΗΡΟΣ - ΦΟΒ, Καμπόχωρα - 19:30 ο άλλος) με φόντο την πρόκριση στους τελικούς. Ο πρώτος της βαθμολογίας Βούρειος προηγείται με 2-0 των ΙΩΝΩΝ, λόγω των 2 νικών στην κανονική περίοδο και με νίκη θα προκριθεί για ακόμη μία χρονιά στους τελικούς του πρωταθλήματος. Σε αντίθετη περίπτωση η ομάδα του Παντελή Βούλικα θα φιλοξενηθεί από τους ΙΩΝΕΣ το Σάββατο 25/04 στο Κλειστό, ενώ εάν χρειαστεί και 3 ματς αυτό θα γίνει ξανά στο Βούρειο την επόμενη Τετάρτη 29/04. Ανάλογη είναι η διαδικασία και στον άλλο ημιτελικό όπου ο ΟΜΗΡΟΣ κρατάει το 2-0 επί του ΦΟΒ από την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Το Σάββατο 25/04 η νύχτα ντύνεται στα μπλε και σας καλεί στο cafe - bar Monkey στο μεγάλο party του ΒΑΟΛ Χίου. Στόχος όπως πάντα το dumble και στη διασκέδαση και "οδηγητές" τα γυναικεία και τα ανδρικά τμήματα του Βούρειου που θα παίξουν δυνατά και στο "παρκέ" του φιλόξενου club της προκυμαίας της Χίου. Η προπώληση των προσκλήσεων συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς (6€ με ποτό ή αναψυκτικό) οπότε το ραντεβού είναι για το Σάββατο 25/04, στο Μonkey για ένα αξέχαστο party με τη διασκέδαση στα ...μπλε!

Πιθανότητα για ορισμό των 3 αναβολών που αφορούν σε τμήματα του ΒΑΟΛ Χίου, υπάρχει γι αυτήν την εβδομάδα οπότε και οι υπόλοιπες ομάδες του Βούρειου θα βρεθούν σε αγωνιστική εγρήγορση. Καλή εβδομάδα σε όλους...