Header

banner_top

23/03 ...KΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Επιστροφή στη δράση για την Α΄ Ανδρών, αγώνα αναπτυξιακού αγοριών αλλά και παρέλαση περιλαμβάνει το πρόγραμμα της εβδομάδας που ξεκίνησε σήμερα (23/03) για τα τμήματα του ΒΑΟΛ Χίου.

Αρχή με τη συμμετοχή της Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης του ΒΑΟΛ Χίου στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου στα πλαίσια των εορτασμών της εθνικής μας επετείου αλλά και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου. Για ακόμη μία φορά η πιτσιρικαρία του Βούρειου αναμένεται να δώσει το δικό της χρώμα στη γιορτινή ημέρα με τη ζωντάνια της. Η παρέλαση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25/03 στην οδό Δημοκρατίας.

Το Σάββατο 28/03 έχουμε φινάλε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας Ανδρών. Ο ΒΑΟΛ Χίου που οδηγεί την κούρσα, θα φιλοξενηθεί τυπικά, στο Βούρειο, από τον 3ο στη βαθμολογία ΦΟΒ, στο ντέρμπι της 14ης Αγωνιστικής που θα κρίνει και την τελική κατάταξη στην κορυφή. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:30.Η ομάδα του Παντελή Βούλικα θέλει τη νίκη για να τερματίσει και να πάει στα play-offs με 2-0 απέναντι στους ΙΩΝΕΣ, ενώ αν κερδίσει η ομάδα του Βροντάδου ο ΟΜΗΡΟΣ τερματίζει πρώτος και στους ημιτελικούς το ζευγάρι ΒΑΟΛ - ΦΟΒ θα αρχίσει από το 1-1.

Οι αγώνες τις εβδομάδας θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 29/03. Τη μέρα αυτή τα αναπτυξιακά τμήματα αγοριών του ΒΑΟΛ Χίου και του ΦΟ Βροντάδου θα αγωνισθούν στο Φαφαλίειο σε μια συνάντηση στα πλαίσια της 10ης Αγωνιστικής του Αναπτυξιακού Τουρνουά Αγοριών της ΤΕ Χίου. Το τζάμπολ του αγώνα έχει ορισθεί για της 12:30 μ.μ.

Καλή εβδομάδα σε όλους...