Header

banner_top

06/03 (ΑΝΔΡ) ΑΝΕΤΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ

Νίκη πρόσκριση στον τελικό του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας για την ανδρική μας ομάδα που υπέταξε με 98 - 56 τον ΚΟΦΙΝΑ το απόγευμα του Σαββάτου στο Βούρειο. Από την αρχή του αγώνα η ομάδα του Παντελή Βούλικα (που έπαιξε εκτός από τους ...μόνιμους απόντες και χωρίς Χατζηλάμπρου, Χατζαργυρό) έδειξε τις διαθέσεις της και με έναν "αφηνιασμένο" Αντώνη Καλιμανά (39π. 7τρ.) πήρε διαφορά αφαλείας από το τέλος του α΄ δεκάλεπτου (25 - 09). Με την συμπαράσταση του Τάσου Γολικίδη (16π. 2τρ.) η ψαλίδα άνοιγε όσο περνούσε η ώρα και εξαφανιζόταν η πιθανότητα νέας έκπληξης για την ομάδα του Δημήτρη Εσκίδη. Έτσι κλείσαμε το ημίχρονο με σκορ 43 - 23 με τον ΒΑΟΛ να μην προβληματίζεται ιδιαίτερα από τη ζώνη του αντιπάλου της και τα επιθετικά ατού του ΚΟΦΙΝΑ να είναι εγκλωβισμένα από την άμυνα της ομάδας μας. Μεγάλη συνεισφορά είχαν και οι 2 "ψηλοί" μας (Γιώργος Πατελίδας, Γιάννης Μπόης) που πέτυχαν από 13 πόντους ο καθένας με τη διαφορά ότι ο μπαρμπά-Γιάννης σκόραρε και έξω από τα 6,25... Στο γ΄ δεκάλεπτο το σκηνικό παρέμεινε το ίδιο με τον Χρήστο Φωτεινό (11π. 1τρ.) να συμβάλει το ...λιθαράκι του και το σκορ να κλείνει στο 69 - 41. Κάπου εκεί οι "ροσονέρι" παρέδωσαν τα όπλα και φτάσαμε στο τελικό 98 - 56. Από τον ΚΟΦΙΝΑ εκτός από τον συνήθη... Χατζηλάμπρου (τον Μάριο 19π. 1τρ.) την παράσταση έκλεψε ο Σπύρος Παπαδόπουλος που πέτυχε 18 πόντους όλους με τρίποντα. Έτσι τελείωσε η φετινή πορεία του ΚΟΦΙΝΑ που πάντως έδωσε πολλά "μαθήματα" για το τι μπορούν να πετύχουν ομάδες που δουλεύουν στο γήπεδο και όχι στις καφετέρειες... Εμείς πάμε τελικό με αντίπαλο το ΦΟΒ που είχε προκριθεί λίγο νωρίτερα σε βάρος των ΙΩΝΩΝ. Ο πρώτος (και τελευταίος ευχόμαστε) τελικός θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο στο Βούρειο με τον ΒΑΟΛ να βρίσκεται στο 2 - 0 από τις νίκες του στην κανονική περίοδο.

Πολύ καλή η διαιτησία των Μιχάλη Γιακούμα και Παναγιώτη Μπαμπανιώτη.

Τα δεκάλεπτα: 25 - 09, 43 - 23, 69 - 41, 98 - 56.

ΒΑΟΛ (Βούλικας) Πολίτης, Γολικίδης 16 (2), Σουλίκας 1, Πατελίδας 13, Φωτεινός 11 (1), Μπόης 13 (1), Καλιμανάς 39 (7), Σπυρέλλης 5 (1).

ΚΟΦΙΝΑΣ (Εσκίδης) Παπαδόπουλος 18 (6), Σκανδάλης 2, Κοσσένας 8, Μουτάφης, Χατζηλάμπρου 19 (1), Μπελάκης, Χρυσάκης, (ένα καλάθι ρε Μάκη και θα τον τρώγαμε τον Βούλικα....) Κουμελάς, Γεωργίτσης, Μπενέτος 9.