Header

banner_top

16/03 ...ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Με πολύ δράση για τα τμήματα υποδομής του ΒΑΟΛ Χίου θα κυλήσει η εβδομάδα που ξεκίνησε σήμερα Δευτέρα 16/03. Ο αγώνας που θα δεσπόσει δεν είναι άλλος από τον τελικό του Πρωταθλήματος Παίδων της ΤΕ Χίου ανάμεσα στον ΒΑΟΛ Χίου και τον ΦΟ Βροντάδου. Ο συγκεκριμένος αγώνας δεν έχει ακόμη οριστεί επίσημα από τη διοργανώτρια αρχή κάτι που αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες οπότε και θα ενημερώσουμε άμεσα. Θα προχωρήσουμε λοιπόν στην παρουσίαση του υπόλοιπου προγράμματος με τυχόν αλλαγές να είναι πολύ πιθανές.

Αρχή με το εφηβικό τμήμα του ΒΑΟΛ Χίου που θα αγωνιστεί στα Καμπόχωρα την Τετάρτη 18/03. Αντίπαλος η ομάδα του ΟΜΗΡΟΥ σε έναν εξ αναβολής αγώνα του Πρωταθλήματος Εφήβων της ΤΕ Χίου στα πλαίσια της 12ης Αγωνιστικής. Το τζάμπολ του αγώνα θα γίνει στις 19:30.

Διπλό αγωνιστικό πιάτο το Σάββατο 21/03 καθώς δράση θα υπάρχει τόσο για το εφηβικό όσο και για το τμήμα νεανίδων του ΒΑΟΛ Χίου. Την ίδια ώρα λοιπόν (στις 19:30) τα 2 τμήματα του ΒΑΟΛ θα παραταχθούν σε Κλειστό και Βούρειο. Στο Βούρειο η ομάδα των Νεανίδων του ΒΑΟΛ Χίου θα υποδεχθεί τον ΕΦΗΒΟ στα πλαίσια της 6ης Αγωνιστικής την ίδια ώρα που η εφηβική ομάδα του Βούρειου θα αγωνίζεται στο Κλειστό με αντίπαλους τους ΙΩΝΕΣ για την 14η Αγωνιστική. Επαναλαμβάνουμε πως καθώς ο αγώνας που προέχει είναι ο τελικός του πρωταθλήματος παίδων ΒΑΟΛ - ΦΟΒ, ο επίσημος ορισμός του από την ΤΕ Χίου μπορεί να επιφέρει αλλαγές στο πρόγραμμα για τις οποίες θα ενημερώσουμε άμεσα.

Καλή εβδομάδα σε όλους...