Header

banner_top

13/03 ...Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ Σ/Κ

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση, με 3 αγώνες στο πρόγραμμα του διημέρου, περιλαμβάνει το Σαββατοκύριακο 14-15/03 για τα τμήματα του ΒΑΟΛ Χίου.

Αρχή με τη Γυναικεία ομάδα του ΒΑΟΛ Χίου που θα υποδεχθεί το Σάββατο 14/03, στις 17:30 στο Βούρειο την αντίστοιχη του ΑΙΓΕΑ για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γυναικών της ΤΕ Χίου. Η ομάδα του Μανώλη Χατζηλάμπρου θα προσπαθήσει να επαναλάβει τη νίκη του Α΄ Γύρου (33-42) και να στεφθεί πρωταθλήτρια Χίου μία αγωνιστική πριν τη λήξη του φετινού πρωταθλήματος.

Αμέσως μετά, στις 19:30 και πάλι στο Βούρειο, ΒΑΟΛ και ΑΙΓΕΑΣ θα ξαναβρεθούν αντιμέτωποι αυτή τη φορά στα πλαίσια της 13ης Αγωνιστικής της Α΄ Κατηγορίας Ανδρών της ΤΕ Χίου. Η ομάδα του Παντελή Βούλικα θα παλέψει για τη 12η νίκη της που θα την κρατήσει στην κορυφή της βαθμολογίας, 1 αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου και την ώρα που οι έταιροι δικεδικητές του τίτλου (ΟΜΗΡΟΣ - ΦΟΒ) θα διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο ντέρμπι της αγωνιστικής (Καμπόχωρα - 19:30).

Ημιτελικό play-offs του πρωταθλήματος παίδων της ΤΕ Χίου περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Κυριακής 15/03. Η ομάδα του Παναγιώτη Καλαμάρη μετά την 1η θέση στον Όμιλο της και τον αποκλεισμό του ΝΟ Θυμιανών στα προημιτελικά θα προσπαθήσει να κερδίσει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό που θα χρίσει τον φετινό Πρωταθλητή Παίδων 2014-2015. Αντίπαλος του ΒΑΟΛ στα ημιτελικά η ΕΝΩΣΗ Λαγκάδας - Συκιάδας σε έναν αγώνα που θα πραγματοποιηθεί στο Βούρειο, την Κυριακή (15/03) στις 15:00.