Header

banner_top

06/03 (ΠΑΙΔ) ΠΡΕΜΙΕΡΑ PLAY-OFFS

Play off Παιδικού 2015

Το Σάββατο 7/3 ξεκινούν με την προημιτελική φάση τα play-offs του πρωταθλήματος παίδων της ΤΕ Χίου 2014-2015. Οι 10 Σύλλογοι που δήλωσαν συμμετοχή στο φετινό πρωτάθλημα χωρίστηκαν αρχικά σε 2 Ομίλους των 5 ομάδων. Αφού ολοκληρώθηκε η Φάση των Ομίλων, όπου όλες οι ομάδες έπαιξαν μεταξύ τους 2 φορές (σύστημα pool) φτάσαμε στην τελική βαθμολογία των Ομίλων που έδωσε το δικαίωμα στις 4 πρώτες ομάδες να συνεχίσουν στα play-offs. Στον Α΄ Όμιλο ΦΟΒ και ΕΝΩΣΗ τερμάτισαν στην κορυφή με την ομάδα του Βροντάδου να καταλαμβάνει την 1η θέση λόγω καλύτερου συνολικού goal average. Στην 3η θέση τερμάτισε ο ΚΟΦΙΝΑΣ, στην 4η ο ΝΟ Θυμιανών ενώ εκτός συνέχειας έμεινε ο πρωτάρης ΑΣ ΑΜΑΝΗΣ. Στον 2ο Όμιλο ΒΑΟΛ και ΙΩΝΕΣ συγκατοίκησαν στην κορυφή με τον Βούρειο να καταλαμβάνει την 1η θέση λόγω καλύτερης διαφοράς στα μεταξύ τους παιχνίδια. Ακολούθησε στην 3η θέση ο ΝΗΡΕΑΣ Καρδαμύλων, στην 4η ο ΑΙΓΕΑΣ και εκτός νυμφώνα έμεινε ο ΟΜΗΡΟΣ Καλλιμασιάς που τερμάτισε στην τελευταία θέση.

Με την τελική βαθμολογία ξεκάθαρη πλέον, τα ζευγάρια των προημιτελικών έχουν ως εξής:

1. ΦΟΒ – ΑΙΓΕΑΣ (15:30 - Φαφαλίειο /σε περίπτωση βροχής 21:00 / Βούρειο)

2. ΙΩΝΕΣ – ΚΟΦΙΝΑΣ (17:30 – Κλειστό)

3. ΒΑΟΛ – ΝΟΘ (17:30 – Βούρειο)

4. ΕΝΩΣΗ – ΝΗΡΕΑΣ (19:30 – Βούρειο)

Στη συνέχεια, στους ημιτελικούς, θα αναμετρηθούν οι νικητές των ζευγαριών (1-2) και (3-4) σε μονούς αγώνες στην έδρα της ομάδας που τερμάτισε ψηλότερα στην κανονική περίοδο. Με άλλο λόγια αν ο ΒΑΟΛ περάσει το εμπόδιο του ΝΟΘ θα υποδεχθεί στο Βούρειο τον νικητή της συνάντησης ΕΝΩΣΗ – ΝΗΡΕΑΣ με φόντο τον μεγάλο τελικό για την ημερομηνία και τον τόπο του οποίου θα ενημερώσει η ΤΕ Χίου.

Ο νικητής του Μεγάλου Τελικού θα είναι και ο φετινός Πρωταθλητής Παίδων της ΤΕ Χίου και θα εκπροσωπήσει το νησί μας στην προκριματική φάση των Τοπικών Επιτροπών (Λέσβος, Χίος, Σάμος) και αν προκριθεί στον έναν από τους δύο Υποομίλους της Νότιας Ελλάδας όπου ο πρώτος θα περάσει στην τελική φάση final-8 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων.

Για την ώρα πάντως καλή αρχή στα play-offs του Πρωταθλήματος Παίδων 2014 – 2015 και καλή επιτυχία σε όλους…