Header

banner_top

02/03 ...ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Πρώτη εβδομάδα της ...Άνοιξης αυτή που ξεκίνησε σήμερα Δευτέρα (2/3) και πλήρης από αγωνιστικής άποψης καθώς φιλοξενεί 4 αγώνες των τμημάτων του ΒΑΟΛ Χίου. Και μπορεί τα τμήματα των Ανδρών και των Γυναικών να συνεχίζουν την προετοιμασία τους εν' όψει της επόμενης εβδομάδας, ωστόσο υπάρχουν σημαντικοί αγώνες που αφορούν στα τμήματα υποδομής του Βούρειου.

Την αρχή κάνουν οι κορασίδες του ΒΑΟΛ Χίου που θα παραταχθούν την Τρίτη 3/3, στις 18:30, στο Βούρειο για να παίξουν με τον ΦΟΒ. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στα πλαίσια της 5ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος κορασίδων και η ομάδα του Παντελή Βούλικα και της Θάλειας Ψώρρα θα παλέψει για τη νίκη ώστε να πάει ως πρώτη και αήττητη στη σημαντική Κυριακάτικη αναμέτρηση με τον ΑΙΓΕΑ.

Η δράση θα συνεχιστεί την Τετάρτη 4/3 και πάλι στο Βούρειο. Εκεί στις 18:00 τα πιτσιρίκια της Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης του ΒΑΟΛ Χίου, θα υποδεχθούν τον ΑΙΓΕΑ για μία αναμέτρηση στα πλαίσια της 9ης Αγωνιστικής του Αναπτυξιακού Τουρνουά Αγοριών (2001+). Οι εκκολαπτόμενοι καλαθοσφαιριστές του Βούρειου θα πρασπαθήσουν να συνεχίσουν τις άκρως ελπιδοφόρες εμφανίσεις τους και να καταθέσουν στο παρκέ και την πρόοδό τους μέσα από τη συμμετοχή στο αγαπημένο τους άθλημα.

Έναρξη Play-offs για το πρωτάθλημα παίδων της ΤΕ Χίου 2014-15 το Σάββατο 7/3. Ο πρώτος στην τελική βαθμολογία του Β΄ Ομίλου ΒΑΟΛ Χίου θα υποδεχθεί τον 4ο του Α΄ Ομίλου ΝΟΘ με τον νικητή να μπαίνει στην τελική 4άδα του πρωταθλήματος. Το επίσημο πρόγραμμα των play-offs δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη αλλά η ομάδα του Παναγιώτη Καλαμάρη θα υποδεχθεί τον ΝΟ Θυμιανών, το Σάββατο 7/3, στο Βούρειο στις 17:30 ή στις 19:30.

Με μια σημαντική αναμέτρηση για το πρωτάθλημα κορασίδων θα ολοκληρωθεί η εβδομάδα. Ο ΒΑΟΛ Χίου θα φιλοξενηθεί από τον ΑΙΓΕΑ την Κυριακή 8/3, στις 15:30 στο Κλειστό στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος κορασίδων της ΤΕ Χίου. Σίγουρα οι φίλαθλοι που θα επιλέξουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα θα περιμένουν να δουν μία συναρπαστική αναμέτρηση ανάλογη αυτής του Α΄ Γύρου στο Βούρειο, που κρίθηκε στην παράταση.

Καλή εβδομάδα και καλό μήνα σε όλους...