Header

banner_top

23/02 ...ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Μπήκαμε στην πρώτη εβδομάδα της Σαρακοστής με την αγωνιστική δράση να συνεχίζεται αμείωτη για τα τμήματα του ΒΑΟΛ Χίου. Έτσι το πρόγραμμα της εβδομάδας που ξεκίνησε σήμερα Καθαρά Δευτέρα (23/02) περιλαμβάνει 2 αγώνες για τα τμήματα παίδων και ανδρών που οδηγούν την βαθμολογία του Β΄ Ομίλου Παίδων και της Α΄ Κατηγορίας Ανδρών της ΤΕ Χίου αντίστοιχα.

Την αρχή κάνουν οι παίδες του ΒΑΟΛ Χίου την Τετάρτη 25/02. Την ημέρα εκείνη στις 18:00 στο Βούρειο η ομάδα του Παναγιώτη Καλαμάρη ολοκληρώνει τη φετινή συμμετοχή της στον Β΄ Όμιλο του Πρωταθλήματος Παίδων της ΤΕ Χίου, υποδεχόμενη τον ΑΙΓΕΑ. Ο αγώνα θα διεξαχθεί στα πλαίσια της 10ης Αγωνιστικής που θα ολοκληρώσει την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. Οι πιτσιρικάδες του Βούρειου θα επιδιώξουν τη νίκη ώστε να τερματίσουν στην πρώτη θέση του Ομίλου τους και να αποκτήσουν το απόλυτο πλεονέκτημα εν'  όψει των play-offs (1-4, 2-3, 3-2, 4-1) που θα κρίνουν τον τίτλο του φετινού πρωταθλητή.

Η συνέχεια περιλαμβάνει Α΄ Ανδρών και την αναμέτρηση ΝΗΡΕΑΣ Καρδαμύλων - ΒΑΟΛ Χίου. Η ουραγός ομάδα του ΝΗΡΕΑ θα υποδεχθεί τυπικά τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας ΒΑΟΛ σε έναν αγώνα που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 26/02, στις 18:15 στο Βούρειο. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της 12ης Αγωνιστικής της Α΄ Ανδρών που θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 28/02. Η ομάδα του Παντελή Βούλικα θα παραταχθεί με στόχο της 11η νίκη της στην κατηγορία, έστω και χωρίς τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος Μανώλη Χατζηλάμπρου που θα εκτελέσει χρέη κόουτς του ΝΗΡΕΑ.

Θυμίζουμε ότι ο αγώνας για το εφηβικό πρωτάθλημα ΟΜΗΡΟΣ - ΒΑΟΛ που ήταν αρχικά ορισμένος για την Τετάρτη 25/02, στις 19:30, στα Καμπόχωρα έχει αναβληθεί για τις 18/03.

Καλή εβδομάδα και χρόνια πολλά σε όλους...