Header

banner_top

22/02 TEΛΕΥΤΑΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ

Με ένα ...σούπερ Σαββατοκύριακο ολοκληρώνεται η τελευταία εβδομάδα της Αποκριάς.

Χθες Σάββατο 21/02 λοιπόν πραγματοποιήθηκε άψογα η μεγάλη (και διεθνής παρακαλώ) αποκριάτικη χοροεσπερίδα του ΒΑΟΛ Χίου στο Ελληνικό Κάστρο. Στη φιλόξενη τραπεζαρία του Ξενοδοχείου οι ...γαλανόλευκοι καρναβαλιστές έφαγαν τις εξαιρετικές γευστικές επιλογές που είχε ετοιμάσει ο σεφ, χόρεψαν με την πολύ καλή μουσική της βραδιάς, έφυγαν γεμάτοι με πολλά δώρα από τη λαχειοφόρο του Βούρειου και γενικά πέρασαν ακόμη μία όμορφη βραδιά σε αποκριάτικους ρυθμούς και εορταστική ατμόσφαιρα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους "έτρεξαν" γι αυτή την εκδήλωση, στο Ξενοδοχείο "Ελληνικό Κάστρο" για την άψογη φιλοξενία, στους δωροθέτες της λαχειοφόρου μας και φυσικά σε όλους όσους επέλεξαν να περάσουν αυτό το ξεχωριστό Σαββατόβραδο γλεντιού μαζί μας. Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά...

Νωρίτερα, το απόγευμα του Σαββάτου, ο ΒΑΟΛ Χίου συμμετείχε σε έναν ακόμη τελικό Κυπέλλου... Κι αυτό καθώς μετά από πρόσκληση της ΕΠΣ Χίου ένα επίλεκτο τμήμα από μαζορέτες του Βούρειου παρουσίασε το χορευτικό που άνοιξε τον Μεγάλο Τελικό του Κυπέλλου Χίου στο ποδόσφαιρο ανάμεσα στις ομάδες ΗΡΑΚΛΗΣ Θυμιανών και ΔΑΦΝΗ Δαφνώνα. Οι μικρές γυμνάστριες του τμήματος Ρυθμικής και Ενόργανης Γυμναστικής του ΒΑΟΛ Χίου κέρδισαν για ακόμη μία φορά το χειροκρότημα του ποδοσφαιρικού αυτή τη φορά κοινού, με τη χάρη και το όμορφο θέαμα που παρουσίασαν. Θερμά συγχαρητήρια στις καθηγήτριες Φυσικής Αγωγής και Υπεύθυνες του τμήματος κ. Άσπα Συρρή και κ. Κατερίνα Παναγοπούλου καθώς και στα υπέροχα μικρά κορίτσια του Βούρειου. Για την ιστορία το Κύπελλο κατέκτησε η ΔΑΦΝΗ με σκόρερ τον Στέφανο Μουλάκη που είναι πατέρας της αθλήτριας της Ακαδημίας μας Θεοδώρας και σύζυγος της ...συνταξιούχου αθλήτριάς μας Ελένης Λαδικού.

Η αγωνιστική δράση συνεχίζεται σήμερα Κυριακή 22/02. Από το πρωί της Κυριακής ο ...μισός ΒΑΟΛ βρίσκεται στα Καρδάμυλα. Κι αυτό γιατί στις 11:15 ξεκινάει ο εξ αναβολής αγώνας παίδων ΝΗΡΕΑΣ - ΒΑΟΛ. Η ομάδα του Παναγιώτης Καλαμάρη θέλει τη νίκη για να παραμείνει στην 1η θέση του Ομίλου της, και να πάρει ως πρωτοπόρος το εισιτήριο για τα play-offs μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου που θα γίνει την Τετάρτη 25/02 (18:00) με τον αγώνα ΒΑΟΛ - ΑΙΓΕΑΣ στο Βούρειο.

Αμέσως μετά και περί τις 12:30 σειρά θα πάρουν οι έφηβοι του Βούρειου για την εξ αναβολής αναμέτρηση ΝΗΡΕΑΣ - ΒΑΟΛ που θα διεξαχθεί επίσης στο ανοικτό γήπεδο του Λιβάνειου Γυμνασίου Καρδαμύλων. Δύσκολη αποστολή για τους πιτσιρικάδες έφηβους του ΒΑΟΛ καθώς θα αντιμετωπίσουν την αήττητη ομάδα του ΝΗΡΕΑ που οδεύει προς την κατάκτηση του εφετινού πρωταθλήματος εφήβων της ΤΕ Χίου καθοδηγούμενη από τον δικό μας Μανώλη Χατζηλάμπρου. Με την ευκαιρία να ενημερώσουμε ότι ο αγώνας για το πρωτάθλημα εφήβων ΟΜΗΡΟΣ - ΒΑΟΛ (Τετ. 25/02 - 19:30 - Καμπόχωρα) έχει αναβληθεί.

Καλή επιτυχία στις ομάδες μας, καλή τελευταία Κυριακή της Αποκριάς και χρόνια πολλά σε όλους.