Header

banner_top

20/02 ...ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

Αρκετές αλλαγές αγώνων έχουν προκύψει το επόμενο 10ήμερο τις οποίες και παρουσιάζουμε αναλυτικά.

Δεν θα πραγματοποιηθεί ο ορισμένος για την Κυριακή 22/2, 11:30, αγώνας της 5ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος κορασίδων ΦΟΒ - ΒΑΟΛ στο Φαφαλίειο Στάδιο Βροντάδου. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Τρίτη 3/3, στις 18:00, στο Βούρειο με τον ΒΑΟΛ Χίου να στοχεύει στη διατήρηση του στην κορυφή της βαθμολογία του φετινού πρωταθλήματος κορασίδων.

Την Κυριακή 22/2 θα πραγματοποιηθούν στα Καρδάμυλα οι 2 εξ αναβολής αγώνες των τμημάτων παίδων και εφήβων του ΒΑΟΛ Χίου. Πιο συγκεκριμένα στις 11:15 θα παραταχθούν στο Λιβάνειο Γυμνάσιο Καρδαμύλων οι παιδικές ομάδες του ΒΑΟΛ Χίου και του ΝΗΡΕΑ και στις 12:30 οι εφηβικές για την 9η και 10η αγωνιστική αντίστοιχα. Σημαντική η αναμέτρηση για την παιδική ομάδα του Βούρειου καθώς με νίκη μένει στην θέση του Ομίλου την οποία και σφραγίζει με επικράτηση την τελευταία αγωνιστική όπου φιλοξενεί στο Βούρειο τον ΑΙΓΕΑ.

Την Πέμπτη 26/02, στις 18:15 στο Βούρειο θα διεξαχθεί η αναμέτρηση ΝΗΡΕΑΣ Καρδαμύλων - ΒΑΟΛ Χίου για τη 12η Αγωνιστική της Α΄ Κατηγορίας Ανδρών της ΤΕ Χίου (αντί 28/02) με τους Κυπελλούχους να στοχεύουν στην 11η νίκη που θα τους κρατήσει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Βέβαια πριν απ' όλα αυτά δεν ξαχνάμε το ...αγωνιστικό ραντεβού του Βούρειου στη Μεγάλη Αποκριάτικη Χοροεσπερίδα του ΒΑΟΛ Χίου, το Σάββατο 21/02, από τις 21:30, στο Ξενοδοχείο "Ελληνικόπ Κάστρο", με εκλεκτό φαγητό και ζωντανή μουσική...