Header

banner_top

16/02 ...ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Μία ακόμη "γεμάτη" εβδομάδα ξεκινάει σήμερα (16/02) για τα τμήματα του ΒΑΟΛ Χίου.

Επαναφορά στο παρκέ της Α΄ Κατηγορίας Ανδρών για τους Κυπελλούχους Χίου έχουμε την Τετάρτη 18/02. Τη μέρα εκείνη στις 19:30 στο Βούρειο, ο ΒΑΟΛ Χίου θα υποδεχθεί τον ΝΟ Θυμιανών σε μία αναμέτρηση που θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της 11ης Αγωνιστικής εκ μεταθέσεως.

mask151 okΗ συνέχεια έχει καλό φαγητό, ζωντανή μουσική και ξεχωριστή διασκέδαση στη μεγάλη αποκριάτικη χοροεσπερίδα του ΒΑΟΛ Χίου που θα πραγματοποιηθεί στο "Ελληνικό Κάστρο" το Σάββατο 21/02. Το κέφι και η αποκριάτικη διασκέδαση αναμαίνεται να βρεθούν στα ύψη σε ακόμη μία εκδήλωση του Βούρειου που θα φέρει κοντά όσους θέλουν να διασκεδάσουν στη συντροφιά του, με τις εκλεκτές δημιουργίες της φημισμένης κουζίνας του χιώτικου ξενοδοχείου και τη συνοδεία της ζωντανής μουσικής.

Στη συνέχεια η τελευταία Κυριακή της Αποκριάς (22/2) φθάνει με 3 αγώνες στην ημερίσια διάταξη. Έτσι 11:30 στο Φαφαλίειο Στάδιο του Βροντάδου η ομάδα κορασίδων του ΒΑΟΛ Χίου θα φιλοξενηθεί από τον ΦΟΒ στα πλαίσια της 5ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της ΤΕ Χίου. Το ίδιο πρωινό από τις 10:30 π.μ. τα τμήματα παίδων και εφήβων του ΒΑΟΛ Χίου θα εκδράμουν στα Καρδάμυλα όπου σε δύο συνεχόμενες αναμετρήσεις θα παίξουν με τα αντίστοιχα του τοπικού ΝΗΡΕΑ για τα εξ αναβολής παιχνίδια της 10ης Αγωνιστικής Εφήβων και της 9ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Παίδων.

Καλή τελευταία εβδομάδα των Αποκριών σε όλους...