Header

banner_top

14/02 ...ΕΧΕΙ (2) ΑΓΩΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

Με το σύνηθες, διπλό αγωνιστικό πιάτο θα περάσει και το σημερινό (14/02) Σάββατο, ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου (χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν...).

Την αρχή στους αγώνες της ημέρας θα κάνει η εφηβική ομάδα του ΒΑΟΛ. Οι κατά συντριπτική πλειοψηφία παίδες, του Παναγιώτη Καλαμάρη θα υποδεχθούν στο Βούρειο, στις 17:30 τον ΦΟΒ για την 11η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος Εφήβων της ΤΕ Χίου. Στόχος της ομάδας μας μία ακόμη καλή εμφάνιση και η συλλογή όσο το δυνατό περισσότερων εμπειριών εν όψει της συνέχειας και των play-offs του πρωταθλήματος Παίδων το οποίο οδηγεί βαθμολογικά ο Βούρειος.

Στη συνέχεια και πάλι στο Βούρειο σειρά έχει η Γυναικεία ομάδα του ΒΑΟΛ Χίου. Στις 19:30 η ομάδα του Μανώλη Χατζηλάμπρου θα παραταχθεί απέναντι στον ΦΟΒ για την πρεμιέρα του Β΄ Γύρου του Πρωταθλήματος Γυναικών της ΤΕ Χίου. Οι ...εν ενεργεία Πρωταθλήτριες Αιγαίου, Πρωταθλήτριες Χίου και Κυπελλούχες Χίου θα προσπαθήσουν να μπουν με το δεξί και στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος και να συνεχίσουν το αήττητο σερί τους.