Header

banner_top

10/02 ...ΔΑΝΑΗ Η ΠΕΜΠΤΗ

vrav14matselΜια ξεχωριστή στιγμή στην εκδήλωση της Κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του ΒΑΟΛ Χίου αποτελεί η απονομή του "Ειδικού Βραβείου Καπετάν Στρατής Ματσέλας". Μια τιμητική διάκριση που απονέμεται κάθε χρόνο σε έναν αθλητή ή αθλήτρια του ΒΑΟΛ που ξεχωρίζει και μπορεί να αποτελέσει πρώτυπο για την ...στρατιά που ακολουθεί. Ήθος, αγωνιστικότητα, μαχητικότητα, επιμέλεια, αγάπη στην ομάδα και στο άθλημα, σχολικές και αθλητικές επιτυχίες είναι μερικά από τα κριτήρια που οδηγούν κάθε χρόνο το ΔΣ του Βούρειου στη δύσκολη επιλογή. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ...εκλεκτός δε μαθαίνει παρά κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πως θα λάβει την υψηλότερη τημητική διάκριση του ΒΑΟΛ Χίου. Φέτος τον "5ο Καπετάνιο" κράτησε περήφανα η αθλήτρια των τμημάτων νεανίδων και γυναικών του ΒΑΟΛ Χίου Δανάη Συρρή, αυξάνοντας το σκορ στο 4-1 στον άτυπο αγώνα κοριτσιών και αγοριών. Αφού καταθέσουμε για άλλη μία φορά τα συγχαρητήριά μας στη Δανάη και της ευχηθούμε να ακολουθήσει την Ακαδημαϊκή και Αθλητική καριέρα που επιθυμεί, παραθέτουμε το κείμενο από την προχθεσινή (8/2) εκδήλωση όπως το εκφώνησε η κ. Άσπα Συρρή.

"...Θα περάσουμε τώρα στην σπουδαιότερη ατομική διάκριση που απονέμει ο ΒΑΟΛ. Το 5ο Ειδικό Βραβείο «Καπετάν Στρατής Ματσέλας» που δίνεται σε έναν αθλητή ή αθλήτρια των ομάδων μας που ξεχώρισε για τις σχολικές και τις αθλητικές του επιδόσεις και κυρίως για το ήθος του.

Για την απονομή παρακαλώ την κόρη του Αείμνηστου Ιδρυτή του ΒΑΟΛ Χίου Ελένη Ματσέλα και τον εγγονό του Γιώργο Βρυώνη.

Μετά την 1η απονομή του βραβείου στον Λεωνίδα Μπουμπάρη, την 2η στην Ξανθούλα Μαργαρίτη την προπέρσινη στην Καλλιόπη Γρηγοριάδη και την περυσινή στην Αγγελική Καμαράδου που συνεχίζουν να μας κάνουν κάθε μέρα υπερήφανους για την επιλογή μας, φέτος η τιμή παραμένει στα κορίτσια... Για τις μαθητικές της επιδόσεις, την αγωνιστικότητα, τη συνέπεια και την όρεξη στις προπονήσεις, το ήθος, τη μαχητικότητα και την γενικότερη συνεχή της προσπάθεια ακόμα και τη φετινή χρονιά που οι προπονήσεις της έχουν ελατωθεί λόγω διαβάσματος και Πανελληνίων… Για το βουνό των ομαδικών και ατομικών διακρίσεων που έχει συλλέξει σε επίπεδο παγκορασίδων, κορασίδων, νεανίδων και γυναικών και για την αγάπη της για τον ΒΑΟΛ Χίου το 5ο Ειδικό Βραβείο «Καπετάν Στρατής Ματσέλας» απονέμεται στην αθλήτριά μας Δανάη Συρρή... Έλα Δανάη..."