Header

banner_top

09/02 ...ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Μπορεί οι Κυπελλούχοι Ανδρών να μην έχουν αγώνα αυτή την εβδομάδα, στη δράση θα επανέλθουν όμως οι Κυπελλούχοι Γυναικών καθώς και κάποια από τα τμήματα υποδομής του ΒΑΟΛ Χίου. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά.

Η αγωνιστική δράση ξεκινά την Τετάρτη 11/02 με 2 αγώνες την ίδια ώρα. Στις 17:30 λοιπόν θα παραταχθεί στο Κλειστό η ομάδα Νεανίδων του ΒΑΟΛ για να αγωνισθεί απέναντι στη ΜΙΚΤΗ Κορασίδων της ΤΕ Χίου. Την ίδια ώρα (17:30) στο Καμπόχωρα θα διεξαχθεί ο αγώνας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Αρμολίων - ΒΑΟΛ Χίου στα πλαίσια της 8ης Αγωνιστικής του Αναπτυξιακού Τουρνουά Αγοριών της ΤΕ Χίου.

Διπλό αγωνιστικό πιάτο περιλαμβάνει και το Σάββατο 14/02, αυτή τη φορά με 2 αγώνες στο Βούρειο. Στις 17:30 λοιπόν θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας ΒΑΟΛ - ΦΟΒ στα πλαίσια της 11ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Εφήβων της ΤΕ Χίου. Αμέσως μετά στις 19:30, και πάλι στο Βούρειο θα κάνει πρεμιέρα στον Β΄ Γύρο του Πρωταθλήματος η Γυναικεία ομάδα του ΒΑΟΛ Χίου. Η ομάδα του Μανώλη Χατζηλάμπρου επενέρχεται στην αγωνιστική δράση μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Χίου και θα προσπαθήσει να μπει με το δεξί και στον 2ο Γύρο του πρωταθλήματος.

Καλή εβδομάδα σε όλους...