Header

banner_top

02/02 ...ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Σε πανηγυρικό κλίμα ξεκινάει η πρώτη εβδομάδα της Απόκριας για τον ΒΑΟΛ Χίου. Στην εβδομάδα που αρχίζει σήμερα 2/2 υπάρχει σπουδαία αγωνιστική δράση αλλά και παράλληλες εκδηλώσεις. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή:

Την Τετάρτη 4/2 στο Βούρειο θα πραγματοποιηθούν 2 αγώνες που αφορούν σε τμήματα υποδομής του ΒΑΟΛ Χίου. Την αρχή θα κάνει στις 18:00 το Αναπτυξιακό Τμήμα Κοριτσιών που θα αντιμετωπίσει τον ΦΟΒ στα πλαίσια της 4ης Αγωνιστικής του Τουρνουά Ανάπτυξης της ΤΕ Χίου.

Αμέσως μετά (19:30) θα διεξαχθεί στο Βούρειο, το ντέρμπι του 2ου Ομίλου του Πρωταθλήματος Παίδων ανάμεσα στους ΙΩΝΕΣ και τον ΒΑΟΛ. Η ομάδα του Παναγιώτη Καλαμάρη θα προσπαθήσει να επαναλάβει τη σπουδαία νίκη που πέτυχε στον Α΄ Γύρο στο Κλειστό ώστε να παραμείνει αήττητη στην κορυφή της βαθμολογίας λίγες αγωνιστικές πριν την έναρξη των play-offs.

Oι αναμετρήσεις ΒΑΟΛ - ΙΩΝΕΣ θα συνεχιστούν το Σάββατο 7/2 στις 19:30 και πάλι στο Βούρειο αυτή τη φορά για την 10η Αγωνιστική της Α΄ Ανδρών. Οι Κυπελλούχοι Χίου επανέρχονται στις υποχρεώσεις του Πρωταθλήματος τη βαθμολογία του οποίου οδηγού. Ο Παντελής Βούλικας θα προετοιμάσει την ομάδα του για ένα ακόμη παραδοσιακό ντέρμπι απέναντι στους περυσινούς πρωταθλητές που κατέχουν την 4η θέση στη φετινή κατάταξη.

Το ίδιο βράδυ (7/2) από τις 23:00 όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Monkey. To Σαββατόβραδο αναμένεται ...γαλανόλευκο και όπως έδειξε και η χθεσινοβραδινή πρόβα επινικείων, η νύχτα θα είναι μεγάλη. Προσκλήσεις και ελάχιστη κατανάλωση δεν υπάρχουν και όσοι θέλουν να περάσουν ένα ξεχωριστό Blue Saturday Νight δεν έχουν παρά να επιλέξουν Monkey και το μεγάλο party του ΒΑΟΛ Χίου.

Την Κυριακή 8/2 ο ΒΑΟΛ Χίου θα κόψει τη Βασιλόπιτά του στο Βούρειο. Στις 11:30 π.μ. ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος θα ευλογήσει την πίτα του ΒΑΟΛ και θα ξεκινήσει η εκδήλωση των τιμητικών διακρίσεων, των επάθλων και των τροπαίων σε αθλητές και ομάδες που ξεχώρισαν και όχι μόνο.

Ο αγώνας της Κυριακής για το πρώταθλημα παίδων ΝΗΡΕΑΣ - ΒΑΟΛ έχει αναβληθεί για τις 22/2.

Καλή εβδομάδα σε όλους...