Header

banner_top

31/01 (ΓΥΝ) ΑΙΓΕΑΣ - ΒΑΟΛ 34-46

cup semifinal_2015Παρούσες σε ένα ακόμη ραντεβού με την ιστορία θα είναι οι αθλήτριες της Γυναικείας ομάδας του ΒΑΟΛ Χίου καθώς επικρατώντας με 34-46 προκρίθηκαν στον Μεγάλο Τελικό του 1oυ Final-4 του Κυπέλλου Γυναικών. Εκεί θα συναντήσει την ΕΝΩΣΗ η οποία πήρε το άλλο εισιτήριο μετά τη νίκη της επί του ΦΟΒ λίγο νωρίτερα από τον σημερινό (31/01) στο Κλειστό. Τα κορίτσια του Μανώλη Χατζηλάμπρου μετά το κακό 1ο δεκάλεπτο (8-7) πήραν καθαρό προβάδισμα στο σκορ (έφτασε το +14,στο ζενίθ του) και έφτασαν δίκαια και σχετικά εύκολα στη νίκη, παρά την πρόσκαιρη μείωση του σκορ στο +6. Και πως να μην συνέβαινε αυτό με τέτοια Θάλεια Ψώρρα (20π.). Η αρχηγός του Βούρειου έκανε τα πάντα κυριολεκτικά στο γήπεδο αφού πέρα από πρώτη σκόρερ του αγώνα πρέπει να τελείωσε στις πρώτες θέσεις όλων των στατιστικών κατηγοριών (ριμπάουντ, ασίστ, κλεψίματα). Σπουδαία εμφάνιση και από τη ...νεάνιδα Άντα Ζαχαριάδη (15(2)) και αξίζει να σημειωθεί πως οι 2 αυτές μεγάλες αθλήτριες του ΒΑΟΛ πέτυχαν συνολικά περισσότερους πόντους από όσους ο σημερινός τους αντίπαλος (34-35). Καθοριστικά καλάθια και από την κορασίδα Βαλσαμώ Μυλωναδάκη (8π.) και φυσικά νικηφόρα επάνοδος μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα για την Κατερίνα Τσαρούχα (2π.). Βέβαια τα συγχαρητήρια ανήκουν σε όλα τα κορίτσια του ΒΑΟΛ που όχι μόνο συνέχισαν το αήττητο 15χρονο πια σερί τους αλλά και μετέτρεψαν σε Γιορτή του ...Βούρειου Μπάσκετ την αυριανή ημέρα καθώς ο ΒΑΟΛ θα αγωνιστεί και στους 2 μεγάλους τελικούς του Κυπέλλου (16:00 - Γυναίκες: ΒΑΟΛ - ΕΝΩΣΗ και 19:30 - Άνδρες: ΒΑΟΛ - ΟΜΗΡΟΣ). Από τον ΑΙΓΕΑ ξεχώρισε η Εμμανουέλα Σερέπα (14(1)). Αρκετά όμως για σήμερα. Ες αύριον τα σπουδαία σε μια ξεχωριστή Κυριακή που θα μας βρει "κατασκηνωμένους" στο Κλειστό από το ...μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ. Μπράβο σε όλους και όλες.

Διαιτητές: Γιάννης Λουκαράκης - Μιχάλης Γιακούμας

Τα δεκάλεπτα: 8-7, 11-20, 20-32, 34-46.

ΑΙΓΕΑΣ (Γιασεμής) Κιρκινέζη 3(1), Σερέπα 14(1), Τσίμηλα, Κατσόρρι, Βολίκα, Τσουκάρη, Καρούση 6, Φέντισιν 2, Κάβουρα 2, Γιασεμή 7(1), Κρουσουλούδη, Εξαμηλιώτη.

ΒΑΟΛ Χίου (Χατζηλάμπρου) Ψώρρα 20, Κώττη, Συρρή, Νεστορίδη, Μ. Καμαράδου, Γρηγοριάδου, Γ. Τσαρούχα, Ντατσοπούλου, Μυλωναδάκη 8, Ζαχαριάδη 15(2), Κ. Τσαρούχα 2, Α. Καμαράδου.