Header

banner_top

19/01 ...ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Με 2 αναμετρήσεις για τα αγωνιστικά τμήματα του ΒΑΟΛ Χίου και τις κρίσιμες εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου ξεκίνησε η νέα εβδομάδα. Το ντέρμπι της Α΄ Ανδρών ΟΜΗΡΟΣ - ΒΑΟΛ ξεχωρίζει στο πρόγραμμα με την αναμέτρηση ΒΑΟΛ - ΕΦΗΒΟΣ (κορασίδων) να ολοκληρώνει τα παιχνίδια της εβδομάδας. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά.

Την Τετάρτη 21/01 λοιπόν, οι κορασίδες του ΒΑΟΛ Χίου θα υποδεχθούν στο Βούρειο την αντίστοιχη ομάδα του ΑΣ ΕΦΗΒΟΣ. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της 4ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Κορασίδων της ΤΕ Χίου το οποίο οδηγεί η ομάδα του Παντελή Βούλικα χωρίς βαθμολογικές απώλειες μετά την ολοκλήρωση του Α΄ Γύρου. Ο αγώνας της Τετάρτης θα ξεκινήσει στις 18:00.

Ντέρμπι πρωτοπόρων στην Α΄ Ανδρών το Σάββατο 24/01. Μία μέρα πριν της εκλογές θα πραγματοποιηθεί η 9η Αγωνιστική στο μεγάλο ανδρικό πρωτάθλημα της Χίου. Ο 1ος στη βαθμολογία ΟΜΗΡΟΣ Καλλιμασιάς (8-0) θα υποδεχθεί τον 2ο ΒΑΟΛ Χίου (7-1) σε μια σημαντική αναμέτρηση που αναμένεται να φέρει πολύ κόσμο στα Καμπόχωρα. Το τζάμπολ έχει ορισθεί για τις 19:30 σε έναν αγώνα που θα φέρει αντιμέτωπες την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος (ΟΜΗΡΟΣ 604-424) απέναντι στην καλύτερη επίθεση (ΒΑΟΛ 655-496).

Καλή εβδομάδα και καλή ψήφο σε όλους...