Header

banner_top

09/01 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Β' ΓΥΡΟΥ

Το πρόγραμμα του Β΄ Γύρου των Πρωταθλημάτων της ΤΕ Χίου είναι πλέον αναρτημένο στο μενού «ειδήσεις» / «προγράμματα». Εκεί μπορείτε να βρείτε το σύνολο των αγώνων των Τοπικών μας Πρωταθλημάτων με υπογραμμισμένα ανά κατηγορία τα παιχνίδια των τμημάτων του ΒΑΟΛ Χίου.

Στο 3ήμερο 30/1 – 1/2 έχει ορισθεί (μετά την αλλαγή λόγω εκλογών) το Final-4 του Κυπέλλου Ανδρών και Γυναικών με τον ΒΑΟΛ να έχει διπλή συμμετοχή. Στους Άνδρες οι ομάδες που προκρίθηκαν στο final-4 θα παίξουν την Παρασκευή 30/1 ως εξής: ΒΑΟΛΕΝΩΣΗ και ΟΜΗΡΟΣΙΩΝΕΣ με τους νικητές να αποτελούν το ζευγάρι του μεγάλου τελικού την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου. Στις Γυναίκες τα ζευγάρια των ημιτελικών είναι ΑΙΓΕΑΣΒΑΟΛ και ΦΟΒΕΝΩΣΗ με τους αγώνες να διεξάγονται το Σάββατο 31/1 και τους νικητές να δίνουν ραντεβού στον Μεγάλο Τελικό που θα γίνει και αυτός την Κυριακή 1/2. Χώρος διεξαγωγής θα είναι το Κλειστό ενώ κατά τη διάρκεια του Final-4 θα πραγματοποιηθεί η Γιορτή της ΤΕ Χίου με την κοπή της Πίτας της και τις βραβεύσεις στους πρωταθλητές της προηγούμενης περιόδου.

Στις 7 Μαρτίου έχει ορισθεί ο Α΄ Γύρος των Play Offs του πρωταθλήματος παίδων της ΤΕ Χίου. Οι 10 ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα παίδων έχουν χωρισθεί σε 2 Ομίλους των 5 που έχουν ως εξής: (ΦΟΒ – ΝΟΘ – ΑΜΑΝΗ – ΕΝΩΣΗ - ΚΟΦΙΝΑΣ και ΒΑΟΛ – ΙΩΝΕΣ – ΑΙΓΕΑΣ – ΟΜΗΡΟΣ – ΝΗΡΕΑΣ). Στις 7/3 λοιπόν που θα έχουν ολοκληρωθεί οι αγώνες των Ομίλων (Pool: όλοι με όλους σε 2 γύρους) θα ξεκινήσει η πρώτη φάση των Play-offs με μονούς αγώνες (1-4, 2-3, 3-2, 4-1) στις έδρες των ομάδων που έχουν τερματίσει υψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα των Ομίλων τους. Η τετράδα που θα προκύψει θα αποτελέσει το Final-4 του Παιδικού Πρωταθλήματος που θα πραγματοποιηθεί σε ημερομηνία που θα ανακοινώσει η ΤΕ Χίου και θα αναδείξει τον φετινό Πρωταθλητή που θα εκπροσωπήσει το νησί μας στους Αγώνες Πρόκρισης Κεντρικού και Βόρειου Αιγαίου με φόντο μια θέση στους Ομίλους της Προκριματικής Φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Μετά το πέρας του Πρωταθλήματος της Α΄ Ανδρών θα επακολουθήσουν τα Play-Offs με την πρώτη 4άδα του βαθμολογικού πίνακα να συνεχίζει την κούρσα τίτλου που πέρα από τη δόξα του Πρωταθλητή της Α΄ Κατηγορίας δίνει και το δικαίωμα συμμετοχής στο Ειδικό Πρωτάθλημα για την Άνοδο στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία Ανδρών 2015-2016. Η ημιτελική φάση των Play Offs θα διεξαχθεί με τη σειρά 1ος – 4ος και 2ος – 3ος με την ομάδα που θα συμπληρώνει 3 νίκες (μετρούν και οι νίκες της κανονικής περιόδου) να προκρίνονται στον μεγάλο τελικό. Εκεί οι 2 μονομάχοι θα παλέψουν με στόχο τις 4 νίκες (και πάλι μετρούν οι νίκες της κανονικής περιόδου) που θα αναδείξουν τον Πρωταθλητής της Α΄ Κατηγορίας Ανδρών Χίου 2014 – 2015. Οι αγώνες διεξάγονται εναλλάξ στις έδρες των αντιπάλων με πρώτο αγώνα στην έδρα της ομάδας που τερμάτισε ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα της κανονικής περιόδου. Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των Play-Offs δεν έχουν ακόμη δημοσιευθεί από την ΤΕ Χίου.

Στα υπόλοιπα πρωταθλήματα (Γυναικών – Εφήβων – Νεανίδων – Κορασίδων) δεν υπάρχουν Play – Offs πρωταθλητής αναδεικνύεται εκείνος που θα τερματίσει πρώτος μετά από 2 γύρους αγώνων ενώ στα Αναπτυξιακά Τουρνουά Αγοριών και Κοριτσιών, όπως και σε αυτά της Κατηγορίας ΜΙΝΙ δεν υπάρχουν νικητές και κατά συνέπεια πρωταθλητές.

Στο πρόγραμμα είναι πιθανόν να υπάρξουν αλλαγές για τις οποίες, όσον αφορά στα τμήματα του ΒΑΟΛ Χίου, θα σας ενημερώνουμε άμεσα μέσα από την ιστοσελίδα μας.