Header

banner_top

20/12 ...ΕΧΕΙ 4 ΑΓΩΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

4 αναμετρήσεις φιλοξενεί το σημερινό πρόγραμμα για τα τμήματα του ΒΑΟΛ Χίου με χώρο διεξαγωγής όλων το Βούρειο.

Οι 2 πρωινές αναμετρήσεις αφορούν στο Τουρνουά Χριστουγέννων της Κατηγορίας Μίνι που διοργανώνει η ΤΕ Χίου. Έτσι στις 12:00 θα αγωνισθούν τα αγόρια(2003+) της Ακαδημίας μας με αντίπαλο την ΑΜΑΝΗ ενώ στις 13:00 τα κορίτσια(2003+) θα αντιμετωπίσουν και αυτά την πρωτοεμφανιζόμενη ομάδα της Βόρειας Χίου. Νικητής από αυτές τις αναμετρήσεις θα αναδειχθεί το μπάσκετ και στόχος είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή παιδιών σε αυτές.

Η δράση συνεχίζεται το απόγευμα (17:30) και πάλι στο Βούρειο. Τα πιτσιρίκια της Ακαδημίας του ΒΑΟΛ Χίου (2001+) θα υποδεχθούν τον ΦΟΒ για την 5η Αγωνιστική του Αναπτυξιακού Πρωταθλήματος Αγοριών της ΤΕ Χίου. Οι μικροί αθλητές του Παναγιώτη Καλαμάρη θα προσπαθήσουν να συνεχίσουν τις φετινές εντυπωσιακές εμφανίσεις τους σε μια διοργάνωση όπου σκορ και νικητές δεν υπάρχουν.

Τα καλύτερα για το τέλος κρατάει η σημερινή ημέρα καθώς στις 19:30 (πάντα στο Βούρειο) θα δοθεί το τζάμπολ της σπουδαίας αναμέτρησης ΒΑΟΛ - ΦΟΒ για την 7η Αγωνιστική της Α΄ Κατηγορίας Ανδρών της ΤΕ Χίου. Οι 2 μονομάχοι ισοβαθμούν στη 2η θέση της βαθμολογίας με 11β. (5-1) και ο νικητής του ντέρμπι θα τερματίσει σε απόσταση μόλις 1 βαθμού από τον πρωτοπόρο ΟΜΗΡΟ στο φινάλε του Α΄ Γύρου. Ο Παντελής Βούλικας έχει όλους τους αθλητές του ετοιμοπόλεμους, ενώ όσοι θέλετε να παρακολουθήσετε τον αγώνα καλό θα είναι να έρθετε στο Βούρειο νωρίς καθώς το σημερινό ντέρμπι αναμένεται να συγκεντρώσει πλήθος θεατών.