Header

banner_top

15/12 ...ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Μπήκαμε αισίως στην τελευταία αγωνιστική εβδομάδα του 2014, καθώς με τους 4 αγώνες του επόμενου 6ημέρου θα ολοκληρωθούν (πλην μίας αναβολής στο Νεανίδων) οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των τμημάτων του ΒΑΟΛ Χίου.

Η πλούσια αγωνιστική εβδομάδα ξεκινάει με εντυπωσιακό θέαμα αλλά όχι μπάσκετ. Κι αυτό γιατί την Τετάρτη 17/12, στις 16:30 στο Βούρειο οι Καθηγήτριες των τμημάτων Ρυθμικής και Εόργανης Γυμναστικής του ΒΑΟΛ κ. Άσπα Συρρή και κ. Κατερίνα Παναγοπούλου, έχουν ετοιμάσει μαζί με τις γυμνάστριές τους ένα εορταστικό πρόγραμμα επίδειξης στο πνεύμα των ημερών. Το αποτέλεσμα, αν κρίνουμε από τις προηγούμενες παρουσιάσεις του τμήματος, μάλλον θα μείνει αξέχαστο, οπότε όσοι πιστοί προσέλθετε την Τετάρτη στις 16:30 στο Βούρειο...

Την ίδια ημέρα (Τετάρτη 17/12) στις 17:30, στο Κλειστό, το τμήμα Νεανίδων του ΒΑΟΛ ολοκληρώνει τον Α΄ Γύρο του πρωταθλήματος της ΤΕ Χίου, φιλοξενούμενο του ΑΣ ΕΦΗΒΟΣ. Τα κορίτσια του Μανώλη Χατζηλάμπρου θα προσπαθήσουν να κλείσουν νικηφόρα το 2014 και να ευχαριστηθούν έναν ακόμη αγώνα του τοπικού μας πρωταθλήματος.

Η Τετάρτη έχει και 3η αγωνιστική υποχρέωση που αφορά στο τμήμα "έκπληξη" της χρονιάς αυτό των Εφήβων. Τα πιστιρίκια του Παναγιώτη Καλαμάρη, οι κατ' ευφημησμόν "Έφηβοι" του ΒΑΟΛ Χίου, ολοκληρώνουν και εκείνα τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του 2014, υποδεχόμενα τους ΙΩΝΕΣ. Ο ογώνας έχει ορισθεί για τις 18:00, στο Βούρειο με τους αθλητές των 2 ομάδων να έχουν μία ακόμη ευκαιρία για να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους.

Η δράση συνεχίζεται το Σάββατο 20/12 με αγώνα του Αναπτυξιακού Πρωταθλήματος Αγοριών. Ο ΒΑΟΛ Χίου θα υποδεχθεί τον ΦΟΒ στις 17:30 στο Βούρειο για μία συνάντηση στα πλαίσια της 5ης Αγωνιστικής του Τουρνουά της ΤΕ Χίου. Οι πιτσιρικάδες της Ακαδημίας του ΒΑΟΛ, που έχουν αφήσει άριστες εντυπώσεις με τις φετινές τους εμφανίσεις, θα έχουν ακόμη μία ευκαιρία για παιχνίδι σε μια αναμέτρηση χωρίς σκορ και σκοπιμότητες.

Τα καλύτερα τα κρατάει για το τέλος η εβδομάδα που ξεκίνησε σήμερα (15/12). Κι αυτό γιατί κλείνει με την αναμέτρηση ΒΑΟΛ - ΦΟΒ για την τελευταία αγωνιστική του Α΄ Γύρου του Πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας Ανδρών. Η ομάδα του Παντελή Βούλικα θα αναμετρηθεί με τον ΦΟΒ σε έναν αγώνα που αναμένεται να φέρει πλήθος κόσμου στο Βούρειο και θα "χαρίσει" στον νικητή τη 2η θέση στο φινάλε του πρώτου μισού της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος πίσω από τον πρωταθλητή Χειμώνα, ΑΣ ΟΜΗΡΟΣ Καλλιμασιάς. Η σπουδαία αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 19:30 πάντα στο Βούρειο.

Καλή εβδομάδα σε όλους...