Header

banner_top

09/12 (ΓΥΝ) ΕΝΩΣΗ - ΒΑΟΛ 28-62

women2014

Ευτυχισμένο ...2015 από την Γυναικεία ομάδα του ΒΑΟΛ Χίου που ολοκλήρωσε και εκείνη (όπως και το παιδικό μας) αήττητη τον Α΄ Γύρο του Πρωταθλήματος της ΤΕ Χίου. Με τον τρόπο αυτό μετά τη σημερινή νίκη της επί της ΕΝΩΣΗΣ με 28-62, η ομάδα του Μανώλη Χατζηλάμπρου αναδείχθηκε "Πρωταθλήτρια Χειμώνα" κάτι που άλλωστε έχει γίνει συνήθεια καθώς οι Γυναίκες του ΒΑΟΛ Χίου έκλεισαν (ημερολογιακά) και το 2014 αήττητες σε Τοπικό επίπεδο. Τα 14 χρόνια έφτασε πλέον το ρεκόρ του Βούρειου κάτι που αν μη τι άλλο είναι αξιοσημείωτο ακόμη και σε εθνικό επίπεδο. Στον σημερινό αγώνα, για να επιστρέψουμε στα της αναμέτρησης, μια έκπληξη περίμενε τον πολύ κόσμο voureio91214που βρέθηκε στις κερκίδες του Βούρειου. Αυτή δεν ήταν άλλη από μια αθλήτρια που έγραψε τις δικές της χρυσές σελίδες με τη φανέλα του ΒΑΟΛ τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο. Η Δέσποινα Κουτουβίδη, μια από τις σημαίες του Βούρειου βρέθηκε για πρώτη φορά απέναντι στην ομάδα που τίμησε για μία και πλέον δεκαετία. Με τη φανέλα της ΕΝΩΣΗΣ της ομάδας που ξεκίνησε πρίν τη μεγάλη πορεία με ΠΑΓΧΙΑΚΟ και ΒΑΟΛ στα γήπεδα όλης της Ελλάδας, μανούλα πλεόν, καταχειροκροτήθηκε και όχι άδικα. Κούτου για ακόμη μια φορά σε ευχαριστούμε για όλα... Ο ΒΑΟΛ μπήκε αρκετά δυνατά στον αγώνα έχτισε γρήγορα διψήφια διαφορά και χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα από την φιλότιμη ΕΝΩΣΗ έφτασε στο τελικό +34. Χρόνος συμμετοχής και στα 12 κορίτσια που είχε στη διάθεσή του από τον Μανώλη Χατζηλάμπρου που είδε την ομάδα του κατά διαστήματα να αποδίδει όμορφο μπάσκετ. Αγγελική Καμαράδου (12π.) και Άντα Ζαχαριάδη (11(1)) οδήγησαν το σκοράρισμα χωρίς να υστρερήσει καμία από τις αθλήτριες του ΒΑΟΛ. Από την ΕΝΩΣΗ που αγωνίσθηκε με αξιοπρέπεια ξεχώρισε η Παγωνίτσα Καλλίκη (11π.) και ακολούθησε η Αργυρώ Παππά (7π.).

Διαιτητές: Βαλάντης Κοντίλης - Γιάννης Λουκαράκης.

Τα δεκάλεπτα: 05-17, 11-34, 20-50, 28-62.

ΕΝΩΣΗ Λαγκάδας - Συκιάδας (Μπουμπούλης) Παππά 7, Αλέτρη, Τσουκαλά, Κουτουβίδη, Καλλίκη 11, Λεβεντακοπούλου 2, Καμπούρη 2, Βαβούλη 6.

ΒΑΟΛ Χίου (Χατζηλάμπρου) Ψώρρα 5(1), Κώττη 5(1), Μ. Καμαράδου 5(1), Συρρή 4, Νεστορίδη, Παντελόγλου, Γρηγοριάδου 8, Γ. Τσαρούχα 6, Ντατσοπούλου, Μυλωναδάκη 6, Ζαχαριάδη 11(1), Α. Καμαράδου 12.