Header

banner_top

08/12 ...ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Μπορεί η εβδομάδα που ξεκίνησε σήμερα (8/12) να μην έχει αγωνιστική της Α΄ Κατηγορίας Ανδρών στο πρόγραμμα της, φιλοξενεί όμως 2 συναντήσεις για τα αγωνιστικά τμήματα του ΒΑΟΛ Χίου που ολοκληρώνουν σιγά - σιγά τη συμμετοχή τους στον Α΄ Γύρο των Πρωταθλημάτων της ΤΕ Χίου.

Αρχή με την ...πολυπρωταθλήτρια ομάδα Γυναικών του ΒΑΟΛ Χίου που θα "φιλοξενηθεί" από την ΕΝΩΣΗ την Τρίτη 9/12 στις 20:30 στο Βούρειο. Με τον αγώνα αυτό ολοκληρώνεται ο Α΄ Γύρος του πρωταθλήματος και τα κορίτσια του Μανώλη Χατζηλάμπρου θα παλέψουν για τη νίκη ώστε να κλείσουν την 14η συνεχόμενη χρονιά (!) τους αήττητα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η εβδομάδα κλείνει αγωνιστικά το Σαββάτο 13 Δεκεμβρίου στις 19:30 όταν η ομάδα κορασίδων του ΒΑΟΛ Χίου θα υποδεχθεί στο Βούρειο την αντίστοιχη του ΑΙΓΕΑ για την αγωνιστική του πρωταθλήματος Χίου. Οι 2 αήττητες ομάδες του πρωταθλήματος αναμένεται να προσφέρουν έναν όμορφο αγώνα που θα δώσει προβάδισμα τίτλου στον νικητή. Τα κορίτσια του Παντελή Βούλικα θα προσπαθήσουν για ακόμη μία φορά να πραγματοποιήσουν μια εμφάνιση αντάξια της αγωνιστικής τους προόδου.

Καλή εβδομάδα σε όλους...