Header

banner_top

01/12 ...ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Μπήκαμε λοιπόν στον Δεκέμβρη με την αγωνιστική δραστηριότητα να συνεχίζεται αμείωτη παρά τις εορταστικές προετοιμασίες. Έτσι για την εβδομάδα που ξεκίνησε σήμερα 1/12, το πρόγραμμα φιλοξενεί 3 αναμετρήσεις και οι 3 εκτός έδρας και οι 3 με αντίπαλο τον ΑΙΓΕΑ.

Την αρχή κάνουν οι παίδες του ΒΑΟΛ Χίου την Τετάρτη 3/12, στις 17:30 στο Κλειστό όπου θα αντιμετωπίσουν την αντίστοιχη ομάδα του ΑΙΓΕΑ για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος παίδων της ΤΕ Χίου. Στόχος της ομάδας του Παναγιώτη Καλαμάρη η επικράτηση ώστε να ολοκληρωθεί ο Α΄ Γύρος με τον Βούρειο αήττητο στην κορυφή του Ομίλου.

Ο αρχικά ορισμένος για την Τετάρτη 3/12 αγώνας ΕΝΩΣΗ - ΒΑΟΛ για την 3η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γυναικών αναβάλλεται με νέα ημερομηνία διεξαγωγής την Τρίτη 9/12, στις 20:30 στο Βούρειο,όπως επίσης αναβάλλεται και ο αγώνας του αναπτυξιακού αγοριών ΑΙΓΕΑΣ- ΒΑΟΛ που ήταν ορισμένος την Τετάρτη 3/12.

Το Σάββατο 6/12, στις 19:30,η ομάδα του Παντελή Βούλικα θα παραταχθεί στο Κλειστό για την αναμέτρηση ΑΙΓΕΑΣ-ΒΑΟΛ της 6ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας Ανδρών της ΤΕ Χίου.

Οι αναμετρήσεις ΑΙΓΕΑΣ - ΒΑΟΛ θα ολοκληρωθούν, γι αυτή την εβδομάδα, την Κυριακή 7/12 στις 13.00' στο κλειστό,για τον εξ αναβολής αγώνα (από 3/12),του Αναπτυξιακού Πρωταθλήματος Αγοριών,όπου οι μικροί αθλητές της ακαδημίας μας, θα προσπαθήσουν καταθέσουν το ταλέντο και την πρόοδο τους, στο αγαπημένο τους άθλημα!

Καλό μήνα και καλή εβδομάδα σε όλους...