Header

banner_top

24/11 ...ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Τρεις αγώνες φιλοξενεί το πρόγραμμα της τελευταίας εβδομάδας του Νοεμβρίου για τα τμήματα του ΒΑΟΛ Χίου που θα αγωνιστούν σε όλους εντός ...Βούρειου.

Την αρχή κάνουν οι κορασίδες του ΒΑΟΛ Χίου που θα υποδεχθούν την Τετάρτη 26/11, στις 18:00 την αντίστοιχη ομάδα του ΦΟΒ. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος κορασίδων.

Αμέσως μετά, στις 19:30 και πάλι στο Βούρειο, σειρά έχει το εφηβικό τμήμα. Τα πιτσιρίκια που απαρτίζουν το εφηβικό τμήμα του ΒΑΟΛ Χίου θα υποδεχθούν τον ΟΜΗΡΟ Καλλιμασιάς για την 5η Αγωνιστική ενός πρωταθλήματος που προσφέρει μεγάλη εμπειρία στην παιδική ομάδα του ΒΑΟΛ.

Οι αγώνες της εβδομάδας θα ολοκληρωθούν την Πέμπτη 27/11 με πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας Ανδρών. Μετά την πρόκριση στο final-4 του Κυπέλλου ο ΒΑΟΛ επιστρέφει στις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος για να υποδεχθεί τον ΝΗΡΕΑ Καρδαμύλων την Πέμπτη, στις 18:30 στο Βούρειο. Με τον αγώνα αυτό ανοίγει η αυλαία της 5ης Αγωνιστικής που θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 29/11.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Σ/Κ 29-30/11 ο ΒΑΟΛ Χίου δεν έχει καμία αγωνιστική υποχρέωση, μέχρι στιγμής, κάτι που αν μη τι άλλο είναι εξαιρετικά σπάνιο. Καλή εβδομάδα σε όλους...