Header

banner_top

19/11 (ΑΝ ΑΓ) ΒΑΟΛ- ΟΛ. ΑΡΜΟΛΙΩΝ

Αμέσως μετά τη νίκη των παίδων του ΒΑΟΛ επί του Νηρέα, σειρά πήραν οι μικροί μπασκετμπωλίστες της Ακαδημίας μας για το αναπτυξιακό Πρωτάθλημα. Έτσι ο ΒΑΟΛ υποδεχθηκε στις 19:30 τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Αρμολίων σε ένα ιστορικό παιχνίδι καθώς η προηγούμενη αναμέτρηση των 2 ομάδων "χάνεται" στις αρχές των 90's με τις αλησμόνητες "μάχες" κυρίως των εφηβικών τμημάτων... Οι μικροί του Παναγιώτη Καλαμάρη έπαιξαν σε όλο τον αγώνα πολύ καλό και θεαματικό μπάσκετ κερδίζοντας τις εντυπώσεις και το χειροκρότημα των φίλάθλων που βρέθηκαν στις κερκίδες του Βούρειου, απένατι σε μια νεοσύστατη ομάδα που με φιλότιμες προσπάθειες δίνει την δική της μάχη για την ανάπτυξη του αθλήματος στη νότια Χίο! Ήταν μια αναμέτρηση χωρίς σκοπιμότητες που στόχο έχει να φέρει κοντά στο μπάσκετ τους πιτσιρικάδες που αγαπούν τον αθλητισμό. Σκορ, νικητές και σκόρερ δεν υπάρχουν σε αυτή την κατηγορία, για όσους το ξεχνούν, καθώς νικητής από τέτοιους αγώνες είναι μόνο το μπάσκετ. Για άλλη μια φορά πολλά μπράβο στα παιδιά και των δυο ομάδων αλλά και τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο Βούρειο και έδωσαν το ζεστό τους χειροκρότημα σε όλα τα παιδιά.

Διαιτητές: Συμιακάκης-Αργυρούδη

Για το ΒΑΟΛ αγωνίστηκαν υπό τις οδηγίες του Π. Καλαμάρη οι: Αναστασάκης, Μαμουνής, Τσίγκος, Χέρας, Γκατζούδης, Μπουλιός, Παπαδόπουλος, Παπαλεωνίδας, Ταούζης, Χριστοβασίλης, Αντωνακάκης, Αγγελής, Καρδαμύλας και Στουπάκης

Από τον Ολυμπιακό Αρμολίων υπο τις οδηγίες του Θ. Σαραντάκη, αγωνιστικαν οι:Κρύπας , Μανές, Θεοχάρης, Γιαγκουδάκης, Κρύπας Γ., Αμαρτωλός, Φώτης, Γιακουμής, Σφηκάκης, Λιβανός και Δαμίρης.