Header

banner_top

10/11 ...KAΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Άλλη μια πλούσια σε δράση εβδομάδα ξεκινάει σήμερα (10/11) για τα τμήματα του ΒΑΟΛ Χίου.

Η αρχή γίνεται με τα 102α Ελευθέρια της Χίου και τη συμμετοχή της Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης του Βούρειου στη μεγάλη παρέλαση της 11ης Νοεμβρίου. Αγόρια και κορίτσια της Ακαδημίας του ΒΑΟΛ θα παρελάσουν στην οδό Δημοκρατίας (την Τρίτη 11/11) στα πλαίσια των εορτασμών για την απελευθέρωση του νησιού από τον τουρκικό ζυγό το 1912.

Η συνέχεια θέλει επιστροφή στα παρκέ με δράση για το εφηβικό τμήμα του ΒΑΟΛ. Οι παίδες του Παναγιώτη Καλαμάρη που μετέχουν στο πρωτάθλημα εφήβων για τη συγκομιδή όσο περισσότερων εμπειριών θα φιλοξενηθούν, τυπικά από τον ΦΟΒ σε μια αναμέτρηση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12/11, στις 19:30 στο Βούρειο. Η άλλη αναμέτρηση της ημέρας για την κατηγορία νεανίδων (ΒΑΟΛ - ΜΙΚΤΗ) έχει αναβληθεί.

Το Σάββατο 15/11 έρχεται η ώρα των Γυναικών, καθώς τη μέρα εκείνη έχει προγραμματισθεί ο σπουδαιότερος αγώνας του τοπικού μας πρωταθλήματος που θα φέρει αντιμέτωπους στο παρκέ του Κλειστού ΑΙΓΕΑ και ΒΑΟΛ Χίου. Ο αγώνας έχει προγραμματισθεί για τις 19:30 και αναμένεται να συγκεντρώσει τα βλέμματα πολλών φίλων του αθλητισμού, παρά την παράλληλη διεξαγωγή αγώνων της Α΄ Ανδρών.

Για τον λόγο αυτό μάλιστα, η αναμέτρηση της 4ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α΄ Ανδρών ΝΟΘ - ΒΑΟΛ μετατέθηκε για τη Δευτέρα 17/11, στις 20:30 στα Καμπόχωρα.

Καλή εβδομάδα σε όλους...