Header

banner_top

03/11 ...ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

3 αγώνες και ένα ...party φιλοξενεί η πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου.

Την αρχή κάνει το τμήμα παίδων του ΒΑΟΛ Χίου που θα φιλοξενηθεί από το αντίστοιχο τμήμα των ΙΩΝΩΝ στα πλαίσια της 3ης αγωνιστική του Β΄ Ομίλου του Πρωταθλήματος Παίδων της ΤΕ Χίου. Ο αγώνας έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 5/11, στις 19:30 στο Κλειστό.

ΙΩΝΕΣ - ΒΑΟΛ για δεύτερη φορά αυτή την εβδομάδα, αυτή τη φορά για την Α΄ Ανδρών και την 3η Αγωνιστική της Μεγάλης Τοπικής Κατηγορίας. Οι Πρωταθλητές Χίου θα υποδεχθούν τους Κυπελλούχους Χίου σε ένα παραδοσιακό ντέρμπι που αναμένεται να συγκεντρώσει αρκετό κόσμο στις κερκίδες του Κλειστού το Σάββατο 8/11, στις 19:30.

Την ίδια μέρα (Σάββατο 8/11) ο ΒΑΟΛ Χίου σας προσκαλεί σε μια ξεχωριστή βραδιά διασκέδασης και κεφιού στο Μonkey. Από τις 23:00 ανήμερα της μεγάλης γιορτής των Ταξιαρχών, ο Βούρειος πετά ψηλά σε ένα μοναδικό party και υπόσχεται μοναδικές στιγμές κεφιού σε όσους επιλέξουν το Μοnkey για τη Σαββατιάτικη έξοδό τους.

Η εβδομάδα ολοκληρώνεται την Κυριακή 9/11 όταν το εφηβικό τμήμα του ΒΑΟΛ Χίου θα υποδεχθεί το αντίστοιχο τμήμα του ΝΗΡΕΑ σε εξ αναβολής αγώνα του πρωταθλήματος εφήβων της ΤΕ Χίου. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Βούρειο, στις 13:15.

Καλή εβδομάδα σε όλους...