Header

banner_top

20/10 ...ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Τέσσερις αγώνες των τμημάτων του ΒΑΟΛ Χίου περιλαμβάνει το πρόγραμμα της εβδομάδας που ξεκίνησε σήμερα (20/10). Αρχή με την επόμενη Τετάρτη 22/10 όταν 2 αγωνιστικά τμήματα του ΒΑΟΛ θα δώσουν τους αγώνες τους σε 2 διαφορετικά γήπεδα σχεδόν την ίδια ώρα! Πιο συγκεκριμένα στις 17:30 στο Κλειστό θα δοθεί το τζάμπολ της αναμέτρησης ΑΙΓΕΑΣ - ΒΑΟΛ για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος εφήβων, ενώ στις 18:00 στο Βούρειο, έχει πρεμιέρα η ...πολυπρωταθλήτρια ομάδα Γυναικών του ΒΑΟΛ που θα αντιμετωπίσει τον ΦΟΒ.

Η συνέχεια περιλαμβάνει Α΄ Ανδρών και το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς, καθώς ο ισχυρός και φιλοδοξος ΟΜΗΡΟΣ Καλλιμασιάς θα τεθεί αντιμέτωπος του ΒΑΟΛ Χίου. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο Βούρειο, το Σάββατο 25/10 στις 19:30 και αναμένεται να συγκεντρώσει πολλούς φιλάθλους.

Τελευταίος χρονικά ο Αναπτυξιακός Αγώνας Αγοριών ΑΜΑΝΗ - ΒΑΟΛ που έχει προγραμματισθεί για την Κυριακή 26/10, στις 11:30 στη Βολισσό, αλλά με βάση την ακαταλληλότητα του γηπέδου της πρωτεύουσας της Αμανής είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο πως θα αλλάξει έδρα και ώρα.

Καλή εβδομάδα σε όλους...