Header

banner_top

13/10 ...ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Μετά την πρώτη αγωνιστική εβδομάδα και το επιτυχημένο 3 στα 3 των τμημάτων του ΒΑΟΛ Χίου, η αγωνιστική δράση συνεχίζεσται με μία ακόμη τριάδα αγώνων μεταξύ των οποίων και η πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας Ανδρών. Ας πάρουμε τα πράγματα, όμως, από την αρχή και ας ξεκινήσουμε από την Τετάρτη 15/10. Τη μέρα αυτή θα πραγματοποιηθεί ο ένας από τους δύο προγραμματισμένους αγώνες και πιο συγκεκριμένα εκείνος του Αναπτυξιακού Κοριτσιών ΒΑΟΛ - ΦΟΒ, στις 18:00, στο Βούρειο. Το αναπτυξιακό είναι ένα τουρνουά που διοργανώνει η ΤΕ Χίου, μπορούν να λάβουν μέρος αγόρια και κορίτσια που έχουν γεννηθεί το 2001 και νεώτερα και ισχύουν ιδιαίτεροι κανονισμοί. Η κάθε ομάδα πρέπει να έχει τουλάχιστον 10 αθλητές, ο κάθε αθλητής πρέπει να αγωνιστεί τουλάχιστον ένα δεκάλεπτο, οι προπονητές δεν επιτρέπεται να είναι όρθιοι, επιτρέπονται μόνο συγκεκριμένες άμυνες, ενώ στους αγώνες δεν θα υπάρχει συνολικό σκορ. Στόχος της Ομοσπονδίας είναι η συμμετοχή και η πρώτη ουσιαστικά επαφή με το άθλημα, όσων περισσότερων αγοριών και κοριτσιών είναι εφικτό και στα πλαίσια των ειδικών συνθηκών που διέπουν την κατηγορία, δεν θα υπάρξουν πρωταθλητές και πρώτοι σκόρερ όπως συμβαίνει με τις υπόλοιπες "αγωνιστικές" κατηγορίες των τμημάτων υποδομής. Ο δεύτερος αγώνας που είχε ορισθεί για την Τετάρτη, μεταφέρεται για την ερχόμενη Κυριακή (19/10).

Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας Ανδρών έχουμε το Σάββατο 18/10. Ο ΒΑΟΛ Χίου στην επιστροφή του στο Τοπικό Πρωτάθλημα, μετά την περυσινή συμμετοχή του στη Γ΄ Εθνική, αντιμετωπίζει το ΚΟΦΙΝΑ. Η αναμέτρηση ΚΟΦΙΝΑΣ - ΒΑΟΛ έχει οριστεί για το Σάββατο 18/10, στις 17:30, στη νέα έδρα του ΚΟΦΙΝΑ το Κλειστό Γυμναστήριο Χίου. Η ομάδα του Παντελή Βούλικα, όπως είναι φυσικό, θα προσπαθήσει να ξεκινήσει με το δεξί το φετινό πρωτάθλημα απέναντι σε μια σοβαρή ομάδα που μετέχει συνεχώς τα τελευταία χρόνια στη "μεγάλη" κατηγορία, καταγράφωντας αξιοπρεπέστατες παρουσίες.

Η εβδομάδα ολοκληρώνεται αγωνιστικά με την αναμέτρηση ΒΑΟΛ - ΙΩΝΕΣ για το αναπτυξιακό αγοριών, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19/10, στις 12:30 στο Βούρειο, όπου ισχύουν όσα, περί κανονισμών, αναφέραμε παραπάνω για το αναπτυξιακό των κοριτσιών.

Καλή εβδομάδα σε όλους...