Header

banner_top

12/10 (EΦ) ΑΜΑΝΗ - ΒΑΟΛ 51-63

Την τρίτη σε σειρά νίκη για αυτή την εβδομάδα, έφερε για τον ΒΑΟΛ, η εφηβική του ομάδα, που αντιμετώπισε σήμερα την ΑΜΑΝΗ στο γήπεδο των Καρδαμύλων (το γήπεδο της Βολισσού δεν είναι έτοιμο) με σκορ 51-63. Η ομάδα παρατάχθηκε με 7 παίδες και 5 αθλητές του αναπτυξιακού μιας και οι 3 έφηβοι της, απουσίαζαν λόγω τραυματισμού (Αγγελής Μ) και μαθησιακών υποχρεώσεων (Πούλος-Χατζηδάκης), αλλά παρ όλα αυτά μπήκε από την αρχή δυνατά στο ματς και παρά τις δυσκολίες του αγωνιστικού χώρου πήρε σταθερό προβάδισμα και δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα από την ομάδα της ΑΜΑΝΗΣ. Ο προπονητής Παναγιώτης Καλαμάρης έδωσε πολύ χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά και είδε ακόμα και τους μικρούς (γεν 2002) να τα πηγαίνουν πολύ καλά. Το σκορ από το ΒΑΟΛ οδήγησαν οι Καλαμπόγιας με 14 και Παπαγιαννάκης με 12 με πολύτιμες βοήθειες από όλα τα παιδιά. Από την ΑΜΑΝΗ ο Κουρτής Α. με 25 και ο Σεζένιας με 22. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και τις ευχές μας για καλή πορεία στην ομάδα της ΑΜΑΝΗΣ που έκανε το "ντεμπούτο" της σήμερα στα πρωταθλήματα της ΤΕ ΕΟΚ Χίου.

Δεκάλεπτα: 9-17, 21-35, 27-50, 51-63

Διαιτητές: Λουκαράκης-Παναγοπούλου

ΑΜΑΝΗ:(Συμιακάκης) Κατσάρης, Αγιασμάτης Μ, Αγιασμάτης Δ, Μαδιανός, Λεριός, Τζήκας, Σαμιθανάϊ, Σεζένιας 22, Ζαρταλούδης, Τσαγρής 4, Κούρτης Κ, Κούρτης Ν 25

ΒΑΟΛ: (Καλαμάρης) Μαμουνής, Παπαδόπουλος, Παπαγιαννάκης 12, Αγγελής Γ. 2, Χιωτέλλης 6, Σαρρής 9, Χριστοβασίλης, Ντούλης 8, Γεωργούλης, Καλαμπόγιας 14, Ταούζης 4, Νικολάκης 8.