Header

banner_top

23/09 ...ΤΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟΝ ΘΟΔΩΡΗ

Σήμερα (23/09) στις 5 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Παναγίας Ερειθιανής Βροντάδου αποχαιρετάμε τον Θοδωρή Τριπολίτη που τόσο άδικα έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής μετά από τροχαίο με το αυτοκίνητό του. Συμπαίκτες και φίλοι του 19χρονου αθλητή του ΒΑΟΛ αναμένεται να παραστούν μαζικά για να πουν το ύστατο χαίρε σε ένα νέο παιδί που ξεχώριζε για το ήθος και τον αδαμάντινο χαρακτήρα του. Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΒΑΟΛ συμμετέχοντας στο πένθος που έχει βυθιστεί το χιώτικο μπάσκετ και η τοπική μας κοινωνία, εξέδωσε ψήφισμα για τον αδόκητο χαμό του Θοδωρή…



ΨΗΦΙΣΜΑ

Στα Λιβάδια της Χίου, σήμερα Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 20:00, συνήλθε σε έκτακτη Συνεδρίαση το ΔΣ του ΒΑΟΛ Χίου στην Αίθουσα Καπετάν Στρατής Ματσέλας, μετά από πρόσκληση του Προέδρου του κ. Μάρκου Ψώρρα. Ο Πρόεδρος ενημέρωσε τα Μέλη για την τραγική είδηση του χαμού του 19χρονου αθλητή του Βούρειου Θεόδωρου Τριπολίτη. Ακολούθησε συζήτηση που εστιάστηκε στον ξεχωριστό χαρακτήρα και στο ήθος του Θοδωρή και ομόφωνα αποφασίστηκε:

1. Να παραστεί σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του ΒΑΟΛ Χίου στη νεκρώσιμη τελετή.

2. Να δοθεί στη μνήμη του Θοδωρή Τριπολίτη, και αντί στεφάνου, χρηματικό ποσό σε οικονομικά ασθενή αθλητή του Βούρειου.

3. Να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του εκλιπόντος στον πρώτο επίσημο αγώνα του εφηβικού και του ανδρικού τμήματος του ΒΑΟΛ Χίου.

4. Να δημοσιευθεί το παρόν στην επίσημη ιστοσελίδα του ΒΑΟΛ Χίου και να παραδοθεί στους οικείους του μαζί με τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια ολόκληρης της οικογένειας του Βούρειου Αθλητικού Ομίλου Λιβαδίων.

Για το ΔΣ του ΒΑΟΛ

Ο Πρόεδρος Μ. Ψώρρας

Ο Γ.Γραμματέας Ν. Ντούλης