Header

banner_top

18/07 (ΡΕΤΡΟ) ΑΝΔΡΕΣ ...1993

94trikkor

Αγωνιστική περίοδος 1993-1994. Ο ΒΑΟΛ στην 3η του χρονιά στα τοπικά πρωταθλήματα κατεβάζει πλέον πλήρης ομάδες σε όλες τις κατηγορίες με προπονητή τον Κώστα Γιασεμή που ήδη μετράει έναν χρόνο στο πάγκο του Βούρειου. Η χρονιά στη Β΄ Κατηγορία ξεκινάει με ιδιαίτερο ενθουσιασμό καθώς ο ΒΑΟΛ ενισχύεται μεταγραφικά και θέτει υψηλούς στόχους. Οργανωτικά μεγάλη κινητικότητα διακατέχει το ΔΣ καθώς πέρα από τα αγωνιστικά τμήματα ο μεγάλος στόχος είναι η βελτίωση του γηπέδου που φιλοξενεί εκτός από τους δεκάδες αθλητές του Βούρειου και πλήθος θεατών που παρακολουθεί και ενισχύει τις προσπάθειες των αθλητών και των αθλητριών. Έτσι εν μία νυκτί το Βούρειο καλύπτεται με πλαστικό με πρωτοβουλία και προσωπική εργασία του ΔΣ, των προπονητών αλλά και αθλητών της ομάδας. Με ...εργοδηγό τον κ. Στρατή Νεαμονίτη και όλους τους υπόλοιπους να συνεπικουρούν, ο αγωνιστικός χώρος του Βούρειου αποκτά πλαστική επικάλυψη και αλλάζει όψη. Απαραίτητη πινελιά ο ταύρος του ΒΑΟΛ (ή των Bulls) στη σέντρα του Βούρειου δια χειρός Αντώνη Βουδούρη... Οι πίτσες και κυρίως οι μπύρες που παραγγέλει απλόχερα ο αείμνηστος Καπετάν Στρατής Ματσέλας κρατούν ...υψηλό το ηθικό των "εργατών" όλο το βράδυ και έτσι μετά την απαραίτητη "φύλαξη" ο αγωνιστικός χώρος είναι έτοιμος. Το "πλαστικό" έρχεται να προστεθεί στα 3 μεταλλικά στέγαστρα που επίσης έχουν επιμεληθεί οι άνθρωποι του ΒΑΟΛ αλλά και στο φωτισμό του γηπέδου που πραγματοποιείται από 4 στύλους της ΔΕΗ (!) (ο ένας διακρίνεται πίσω από τον Κ. Καλαμπόκα) πάνω στους οποίους έχουν τοποθετηθεί προβολείς με την αφιλοκερδή συνδρομή του εναερίτη μαστρο Θοδωρή Ροδίτη. Έτσι στο νέο αυτό Βούρειο ο ΒΑΟΛ θα φιλοξενήσει τους αντιπάλους του παρουσιάζοντας πάντοτε μια ανταγωνιστική και μαχητική ομάδα.

Μια ομάδα που στη σημερινή φωτογραφία αποτελείται από τους.

Όρθιοι από αριστερά: Χρήστος Τρυκίλας (Έφορος), Κώστας Γιασεμής (Προπονητής), Λεωνίδας Νεαμονίτης, Παναγιώτης Γιαννακός, Κώστας Καλαμπόκας, Γιάννης Κατσίγιαννης, Νίκος Μαρής, Νίκος Νεαμονίτης, Σταμάτης Κοραής (Ταμίας).

Καθιστοί από αριστερά: Κώστας Αμέντας, Δημήτρης Μηλιάδης, Λουκάς Προκοπίου, Σιδερής Σβύνος, Νίκος Μανδάλας.

Σε δεύτερο πλάνο (στο στέγαστρο της Γραμματείας) διακρίνουμε τον διαιτητή Στέλιο Σούτη και τον αειθαλή Γιάννη Τσιβή ενώ στην φωτογραφία που ακολουθεί βλέπουμε και τον αείμνηστο Γιάννη Κουκούμιαλο.

Αξιοσημείωτη αλλαγή σε σχέση με τις φωτογραφίες των προηγούμενων αναρτήσεων, η κατασκευή των Φοιτητικών Εστιών που θα αποτελούν πλέον μόνιμο φόντο των ομαδικών φωτογραφιών...

941trikkor