Header

banner_top

27/06 (ΓΥΝ) ΠΑΡΑΛΙΑ - ΒΑΟΛ 49-55

Με νίκη (49-55) επί της Πρωταθλήτριας ΕΣΚΑ-Η (Αχαΐας - Ηλείας) συνέχισε ο ΒΑΟΛ Χίου τη συμμετοχή του στο Ειδικό Πρωτάθλημα για την Άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών. Η ομάδα του Μανώλη Χατζηλάμπρου μπήκε από την αρχή δυνατά στον αγώνα και είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού καθ΄όλη τη διάρκεια του. Με τις χιώτισσες συγκεντρωμένες και κυρίως πολύ λιγότερο αγχομένες σε σχέση με τον χθεσινό αγώνα, οι Πρωταθλήτριες Αιγαίου μπήκαν από την αρχή στη θέση του οδηγού και έφτασαν με σχετική ασφάλεια μέχρι την τελική επικράτηση. Μοναδικό σημείο που οι δυναμικές πατρινιές ισοφάρισαν και πέρασαν μάλιστα μπροστά με 1 πόντο (για πρώτη και τελευταία φορά ) ήταν στις αρχές του 3ου δεκαλέπτου όταν η Αλεξάνδρα Νεστορίδη με 2 φαρμακερά τρίποντα "αποκατέστησε την τάξη". Καλή συλλογική δουλειά σήμερα από όλες τις χιώτισες που πάτησαν το παρκέ του ΜΕΤΣ και στα δύο μισά του γηπέδου, με την Άσπα Γριμπαβιώτη να οδηγεί επιθετικά τον Βούρειο με 17(3). Από την ΕΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ καλύτερη η έμπειρη Μπουγιούκου (17(3)) με την Σωτηροπούλου (13π.) να ακολουθεί. Ο ΒΑΟΛ πλέον στρέφει την προσοχή του στο αυριανό (ΣΑΒ - 10:00) παιχνίδι με τον ΑΟ ΔΑΝΑΟΙ Άργους με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τον οδηγήσει στη 2η θέση του Υποομίλου των μπαράζ.

Διαιτητές: Γιακείμη - Γαρίνη

Τα δεκάλεπτα: 13-20, 26-33, 39-43, 49-55.

ΕΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ Πάτρας (Καλατζής) Μπουγιούκου 17(3), Πανίτσα Β., Πιττάκα, Πανίτσα Α. 7, Πεντεσκούφη, Σωτηροπούλου 13, Γιαννοπούλου 5(1), Τσίρου 7(1), Ανδριοπούλου.

ΒΑΟΛ Χίου (Χατζηλάμπρου) Ψώρρα 5, Σολωμού 7, Γριμπαβιώτη 17(3), Πύρρου, Nεστορίδη 6(2), Συρρή, Γρηγοριάδου, Τσαρούχα 4, Θεοδώρου 7, Ζαχαριάδη 6, Τριανταφυλλάκη, Καμαράδου 3(1).