Header

banner_top

28/05 (ΓΥΝ) ...ΚΟΟΥΤΣ ΕΛΕΝΗ

theodorco

Η ΑΕΓ "ΑΙΞΩΝΗ", αποτελεί τον επόμενο "προπονητικό σταθμό" της Ελένης Θεοδώρου, καθώς πριν από λίγες ημέρες η έμπειρη playmaker του ΒΑΟΛ Χίου ανέλαβε το τιμόνι των γυναικείων τμημάτων της ομάδας της Γλυφάδας. Η Ελένη, που παλαιότερα είχε καθίσει στον πάγκο Γυναικείων τμημάτων του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, του ΟΑΧ και του ΙΚΑΡΟΥ, έχει πιάσει ήδη δουλειά στη νέα της ομάδα. Από ολόκληρη την οικογένεια του Βούρειου θερμές ευχές για καλή επιτυχία στο νέο σου πόστο Ελένη !!! Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΑΕΓ ΑΙΞΩΝΗ:

Ο Πρόεδρος κι το Δ.Σ της ΑΕΓ "ΑΙΞΩΝΗ" είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία με την προπονήτρια κυρία Ελένη Θεοδώρου , η οποία αναλαμβάνει μαζί με τους συνεργάτες της όλα τα τμήματα Γυναικείου μπάσκετ ( αγωνιστικά & υποδομές )του συλλόγου μας.
Η κυρία Ελένη Θεοδώρου ξεκίνησε την αθλητική της πορεία στην ηλικία των 8 ετών . Έχει αγωνιστεί στις ομάδες ΠΑΝΙΩΝΙΟ , ΠΑΓΧΙΑΚΟ , ΟΑΧ (ΧΑΝΙΩΝ) , ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ (ΚΩΣ), ΕΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ (ΠΑΤΡΑ) και ΒΑΟΛ (ΧΙΟΣ) όπου παραμένει ενεργή αθλήτρια έως και σήμερα . Τα τελευταία 8 χρόνια διατέλεσε προπονήτρια στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ κορίτσια (ακαδημίες) στην ΟΑΧ (ΧΑΝΙΩΝ) κορίτσια (ακαδημίες,παγκορασίδες,κορασίδες) , και στον ΙΚΑΡΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ στα αγόρια (παιδικό , εφηβικό).
Την καλωσορίζουμε στην μεγάλη μας Αθλητική Οικογένεια και της ευχόμαστε κάθε επιτυχία στους κοινούς μας στόχους για την νέα Χρονιά !!!!!!!!!!!!!!