Header

banner_top

14/05 ...ΠΕΝΘΟΣ ΣΤΟΝ ΒΟΥΡΕΙΟ

Γρουσούζικη αποδείχθηκε η χθεσινή (Τρίτη 13/05) μέρα, καθώς το απόγευμα άφησε την τελευταία του πνοή ο Κωνσταντίνος Βούλικας, πατέρας του προπονητή της ανδρικής ομάδας του ΒΑΟΛ Χίου Παντελή. Ο Κωνσταντίνος Βούλικας είχε έντονη παρουσία στα αθλητικά δρώμενα του νησιού (διατέλεσε και Πρόεδρος του ΝΟ Χίου) και έδινε πάντοτε χρήσιμες συμβουλές στα εκάστοτε Μέλη των Διοικήσεων του Βούρειου. Έφυγε μετά από σκληρή μάχη με την επάρατη νόσο και η κηδεία του θα τελεστεί από τον Ιερό Ναό Παναγίας Φάρκαινας σήμερα Τετάρτη 14/05 στις 16:30.

Στο άκουσμα της είδησης ο Πρόεδρος του ΒΑΟΛ Χίου κ. Μάρκος Ψώρρας, συγκάλεσε έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ του Βούρειου, για τη σύνταξη ψηφίσματος το οποίο έχει ως εξής:


ΨΗΦΙΣΜΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΒΑΟΛ Χίου συνήλθε την Τρίτη 13/05/14 και ώρα 21:00, στην Αίθουσα "Καπετάν Στρατής Ματσέλας" σε έκτακτη συνεδρίαση, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου του κ. Μάρκου Ψώρρα. Ο Πρόεδρος ενημέρωσε τα Μέλη για τον θάνατο του Κων/νου Βούλικα και κατόπιν συζήτησης σχετικής με τη δράση και την προσφορά του εκλιπόντος, ομόφωνα αποφασίστηκαν τα εξής:

1. Να παραστεί το ΔΣ του ΒΑΟΛ Χίου στην κηδεία του εκλιπόντος.

2. Να δοθεί, αντί στεφάνου, στη μνήμη του Κων/νου Βούλικα, χρηματικό ποσό σε οικονομικά ασθενή αθλητή του ΒΑΟΛ.

3. Να μην πραγματοποιηθούν οι προπονήσεις του ΒΑΟΛ Χίου την Τετάρτη 14/05 και να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του εκλιπόντος, στον επόμενο αγώνα του Βούρειου.

4. Να επιδοθεί το παρόν στους οικείους του εκλιπόντος και να δημοσιευθεί στον τοπικό τύπο.

Για το ΔΣ του ΒΑΟΛ Χίου

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ     Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Μ. ΨΩΡΡΑΣ          Ν.ΝΤΟΥΛΗΣ