Header

banner_top

11/05 (ΑΚΑΔ) Η ΒΑΣΩ ΣΤΟ ΒΟΥΡΕΙΟ

vaso tsarouha_academy

Οι επισκέψεις στην ακαδημία κοριτσιών του ΒΑΟΛ Χίου συνεχίστηκαν για Δεύτερο Σαββατοκύριακο... μιας και χθες προσκεκλημένη στην Ακαδημία ήταν η Χιώτισσα διεθνής μπασκετμπωλίστρια και διεθνής διαιτητής ΒΑΣΩ ΤΣΑΡΟΥΧΑ! Η Βάσω δέχτηκε με χαρά την πρόσκληση από τους προπονητές των ακαδημιών παρευρέθηκε στη χθεσινή προπόνηση του Βούρειου όπου αγωνίζονται οι δυο αδερφές της (Κατερίνα και Τζωρτζίνα), ο γαμπρός και προπονητής των Ακαδημιών

vaso tsarouha_academy5vaso tsarouha_academy4
κοριτσιών Μανώλης Χατζηλάμπρου και ο ανιψιός της Χρήστος στην Ακαδημία αγοριών! Η Βάσω μίλησε στα κορίτσια για τις εμπειρίες της στο άθλημα που αγαπάει και αγαπάμε, συμετείχε στην προπόνηση αλλά και σε διαγωνιστικά παιχνίδια και μοίρασε μπάλλες στις νικήτριες! Οι μικρές αθλήτριες του ΒΑΟΛ παρακολουθούσαν με προσοχή, παρουσία του Τ.Δ της Ακαδημίας, Αντώνη Καλιμανά  και των προπονητών τους Μανώλη Χατζηλάμπρου, Παναγιώτη Καλαμάρη και Κατερίνας Χριστοβασίλη. Την εκδήλωση παρακολουθούσαν από την κερκίδα του Βούρειου και δυο μητέρες αθλητριών των ακαδημιών μας, που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο χιώτικο Γυναικείο basket μιας και ήταν από τις antaπρώτες Χιώτισσες που ασχολήθηκαν με το άθλημα. Πρόκειται για την παίκτρια του Γυναικείου μας Άντα Ζαχαριάδη και την πρώην παίκτρια του Παγχιακού (συμπαίκτρια με την Άντα εκεί) κ. Ανθή Τσουκαλά! Έτσι 2 από τις πιο ιστορικές μορφές του χιώτικου γυναικείου μπάσκετ στο νησί μας, συναντήθηκαν με το μέλλον του χθες στις Ακαδημίες του ΒΑΟΛ!! Εμείς από τη πλευρά μας τους ευχόμαστε να δουν τις κορούλες τους να τις ξεπερνάνε σε αξία και να γνωρίσουν περισσότερες δόξες και χαρές από εκείνες με τη φανέλλα του Βούρειου!!

Ευχαριστούμε πολύ τη Βάσω για την επίσκεψη της στην ακαδημία μας! και μιας και σήμερα είναι η "Γιορτή της Μητέρας" ευχόμαστε σαν ΒΑΟΛ "Χρόνια πολλά" σε όλες τις μητέρες αθλήτριες μας, αλλά και τις μητέρες των αθλητών και αθλητριών του Βούρειου!!! 

vaso tsarouha_academy1

vaso tsarouha_academy2
vaso tsarouha_academy3