Header

banner_top

09/04 ΚΟΦΙΝΑΣ-ΒΑΟΛ 0-20 (32-58)

pampaides2013 2014siteΤη νίκη στο τελευταίο παιχνίδι του αναπτυξιακού πρωταθλήματος αγοριών (παμπαιδικό) της ΤΕ ΕΟΚ Χίου πήρε ο ΒΑΟΛ από τον Κοφινά με σκορ 0-20, μιας και (δυστυχώς), αν και το παιχνίδι δεν είχε καμιά βαθμολογική σημασία, η ομάδα του Κοφινά μηδενίστικε λόγω του ότι δεν είχε 10 και πάνω παιδιά, παρ' ότι  ο ΒΑΟΛ δεν είχε καμιά αντίρρηση να γίνει κανονικά το παιχνίδι. Αφ΄ ότου έκλεισε το φύλλο αγώνος και  χάρη στη καλή διάθεση των διαιτητών Κώστα Βογιατζή και Νίκου Μάσσα (που βρέθηκαν εκεί μιας και ορισμένοι ήταν οι Μ Γιακούμας και Ε Κουδουμνάκης, αλλά και της Γραμματείας και του Γυμνασίαρχου (Σκούφαλος - Ζιγλή - Γιαννούλης) τους οποίους ευχαριστούμε πολύ, ο αγώνας έγινε κανονικά (φιλικό) με συνθήκες αγώνα αναπτυξιακού πρωταθλήματος.

Στον αγώνα που ακολούθησε τα παιδιά του Βούρειου επικράτησαν με σκορ 32-58. Ο Παναγιώτης Καλαμάρης χρησιμοποίησε 15 παιδιά δίνοντας για άλλη μια φορά την ευκαιρία, σε πολλά παιδιά των ακαδημιών πολύ μικρών ηλικιών να παίξουν σε αγώνα. Ο Κοφινάς έπαιξε πολύ καλά και έδειξε ότι γίνεται μια πολύ φιλότιμη προσπάθεια που αξίζει συγχαρητηρίων. Από το ΒΑΟΛ το σκόρ οδήγησαν οι Σαρρής 15(1) Καλαμπόγιας 9 και οι Ντούλης και Αγγελής με 8. Από τον Κοφινά ο πολύ καλός σήμερα Γιέρτης 16 και Κουτσοβάσιλος με 8.

Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά και των δυό ομάδων και στους προπονητές τους Π Καλαμάρη, Κ Γεωργίτση και Σ Παπαδόπουλο για τον όμορφο αγώνα.

Διαιτητές: Κώστας Βογιατζής - Νίκος Μάσσας

Δεκάλεπτα: 10-21, 14-31, 24-46, 32-58

ΚΟΦΙΝΑΣ: (Γεωργίτσης - Παπαδόπουλος) Κουτσοβάσιλος Σ. 8, Σαμιώτης 1, Κουτσοβάσιλος Μ, Σοβατζής , Γιέρτης 16, Κούρτης 2, Λιάδης 5, Βιέρο

ΒΑΟΛ: (Καλαμάρης) Χριστοβασίλης 2, Ιατρουδέλλης, Παπαγιαννάκης, Αγγελής 8, Χιωτέλλης, Σαρρής 15(1), Μαμουνής, Ντούλης 8, Ταούζης 6, Γεωργούλης 4, Νικολάκης 4, Καλαμπόγιας 9, Παπαδόπουλος, Νικολός 2, Αντωνακάκης