Header

banner_top

07/04 ...KΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

ergo

Τρεις αγωνιστικές υποχρεώσεις για τις ομάδες του ΒΑΟΛ Χίου "φιλοξενεί" η εβδομάδα που ξεκίνησε σήμερα (7/4).

Την Τετάρτη 9/4 υπάρχει διπλό αγωνιστικό πιάτο καθώς οι παγκορασίδες και οι παμπαίδες του ΒΑΟΛ ολοκληρώνουν τις φετινές αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. Την αρχή κάνουν οι παγκορασίδες μας που θα φιλοξενηθούν από τον ΑΙΓΕΑ Α΄ στο Κλειστό, σε έναν αγώνα που θα ξεκινήσει στις 17:30 και θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής.

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα των κοριτσιών ακολουθούν τα αγόρια του Βούρειου που θα αντιμετωπίσουν την ομάδα παμπαίδων του ΚΟΦΙΝΑ. Ο αγώνας έχει προγραμματιστεί για τις 19:00, και πάλι στο Κλειστό και θα διεξαχθεί στα πλαίσια της 9ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος παμπαίδων της ΤΕ Χίου.

ergo s

Σαββατιάτικη δράση Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών περιλαμβάνει για τη συνέχεια το πρόγραμμα της εβδομάδας... Έτσι το Σάββατο 12/4 στις 12:00 στο Κλειστό ο ΒΑΟΛ Χίου θα υποδεχθεί τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ σε έναν αγώνα που θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της 22ης Αγωνιστικής της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών. Ο αγώνας αυτός θα είναι ο τελευταίος εντός έδρας για τον Βούρειο (ολοκληρώνει στις 27/4 στην Πεύκη) ενώ σε αυτόν θα υποδεχθεί ως "αντίπαλο" ένα δικό του παιδί τον Λεωνίδα Μπουμπάρη...

Καλή εβδομάδα σε όλους...