Header

banner_top

24/03 ...ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Μια γεμάτη, αγωνιστικά και όχι μόνο, εβδομάδα ξεκινάει σήμερα 24/03.

Σήμερα Δευτέρα 24/03, στις 21:00 αναχωρεί από το λιμάνι του Πειραιά η ανδρική ομάδα του ΒΑΟΛ Χίου με προορισμό τη Χίο, όπου αναμένεται να αφιχθεί γύρω στις 5:00 το πρωί.

Την Τρίτη 25/03 η Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης του Βούρειου θα συμμετέχει για ακόμη μία χρονιά, στην παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί στην οδό Δημοκρατίας, στην πόλη της Χίου,στα πλαίσια των εορτασμών της επετείου της 25ης Μαρτίου.

Την Τετάρτη 26/03 η Γυναικεία ομάδα του ΒΑΟΛ Χίου θα αντιμετωπίσει τον ΦΟΒ στο Βούρειο, στις 19:30 και ανεξαρτήτως αποτελέσματος θα στεφθεί και τυπικά πρωταθλήτρια Χίου για 13η φορά τα τελευταία 14 χρόνια (την περίοδο 2010-11 ήταν στην Α2 Εθνική). Τα κορίτσια του Βούρειου θα προσπαθήσουν να πάρουν τη νίκη για να συνεχίσουν για άλλη μια χρονιά το αήττητο σερί που διατηρούν στο νησί από τα τέλη του περασμένου αιώνα.

Την Παρασκευή 28/03, οι Πολυπρωταθλήτριες Χίου και Αιγαίου γιορτάζουν και σας προσκαλούν στο Μοnkey, στην προκυμαία της Χίου στο party που διοργανώνει η Γυναικεία ομάδα του ΒΑΟΛ. Το party θα ξεκινήσει στις 23:00 και όσοι επιλέξουν να συμμετέχουν θα περάσουν μία βραδιά διασκέδασης και κεφιού στη γιορτή των κοριτσιώ του Βούρειου.

Το Σάββατο 29/03 υπάρχει αγωνιστική δράση για το τμήμα παμπαίδων του ΒΑΟΛ Χίου. Έτσι οι πιτσιρικάδες του ΒΑΟΛ θα υποσεχθούν στο Βούρειο την αντίστοιχη ομάδα του ΑΙΓΕΑ σε έναν αγώνα που θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα διεξαχθεί στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος παμπαίδων της ΤΕ Χίου.

Τις αγωνιστικές δραστηριότητες της εβδομάδας ολοκληρώνει το Ανδρικό τμήμα του ΒΑΟΛ Χίου που θα υποδεχθεί τον ΓΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ την Κυριακή 30/03. Ο αγώνας που θα διεξαχθεί στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, θα ξεκινήσει στις 14:00 στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Χίου.

Καλή εβδομάδα σε όλους...