Header

banner_top

17/03 ...KΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Τέσσερις αγώνες ...για όλα τα γούστα, είναι προγραμματισμένοι για την εβδομάδα που ξεκίνησε σήμερα (17/3) και αφορούν στα τμήματα ανδρών, γυναικών, παμπαίδων και κορασίδων του ΒΑΟΛ Χίου. Ας δούμε όμως το πρόγραμμα αναλυτικά σιτηρώντας πάντα την επιφύλαξη για πιθανές αλλαγές.

Δράση για τους παμπαίδες του ΒΑΟΛ Χίου το ερχόμενο Σάββατο 22/03 οπότε και η ομάδα μας θα φιλοξενηθεί από την αντίστοιχη των ΙΩΝΩΝ στο Κλειστό. Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος παμπαίδων της ΤΕ Χίου, θα ξεκινήσει στις 17:30 και αναμένεται ενδιαφέρουσα.

Την ίδια ώρα (!) δηλαδή στις 17:30, στο Βούρειο, η Γυναικεία ομάδα του ΒΑΟΛ Χίου "σηκώνει" αναξερτήτως αποτελέσματος την 13η "κούπα" της, αντιμετωπίζοντας τον ΦΟΒ. Ο ΒΑΟΛ που θέλει να συνεχίσει το αήττητο σερί του για 14η χρονιά θα κλείσει με τον αγώνα απέναντι στην ομάδα του Βροντάδου τις φετινές τοπικές του υποχρεώσεις και θα ξεκινήσει πλέον την προετοιμασία του για τη συμμετοχή του στα "μπαράζ ανόδου στην Α2 Εθνική".

Την Κυριακή 23/03, στις 14:00 στο Κλειστό είναι προγαμματισμένος ο αγώνας κορασίδων ΑΙΓΕΑΣ - ΒΑΟΛ η έκβαση του οποίου θα κρίνει τον φετινό πρωταθλητή της κατηγορίας. Η αναμέτρηση διεξάγεται στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος κορασίδων της ΤΕ Χίου αναμένεται να συγκεντρώση τα βλέματα αρκετών φιλάθλων.

Την ίδια ημέρα (Κυριακή 23/03) η ανδρική ομάδα του ΒΑΟΛ Χίου θα φιλοξενηθεί από τον ΙΚΑΡΟ στη Νέα Σμύρνη για την αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Ανδρών. Η ομάδα της Χίου που θα ξεκινήσει το ταξίδι της για τον Κυριακάτικο αγώνα από την Παρασκευή 21/03 θα προσπαθήσει για το καλύτερο στην έδρα ενός εκ των πρωτοπόρων της βαθμολογίας. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στο Κλειστό της Νέας Σμύρνης στις 16:00.

Καλή εβδομάδα σε όλους...