Header

banner_top

10/03 ...ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Τρεις τοπικές και μία εθνική αγωνιστική υποχρέωση περιλαμβάνει στο πρόγραμμά της η εβδομάδα που ξεκίνησε σήμερα (10/3). Σημείώνοντας το ενδεχόμενο αλλαγών, όσων αφορά στους αγώνες των τοπικών μας πρωταθλημάτων, παραθέτουμε το πρόγραμμα της εβδομάδας.

Η 18η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος παίδων της ΤΕ Χίου, θα βρει την ομάδα του ΒΑΟΛ Χίου φιλοξενούμενη του ΝΟ Θυμιανών. Ο αγώνας έχει προγραμματισθεί για την Τετάρτη 12/3, στις 17:30 στα Καμπόχωρα και θα είναι ο τελευταίος επίσημος για την ομάδα παίδων του Βούρειου.

Διπλό αγωνιστικό πιάτο έχει το αγωνιστικό "μενού" του ερχόμενου Σαββάτου 15/03. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει παγκορασίδες και τον αγώνα ΒΑΟΛ - ΦΟΒ για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο αγώνας, βάσει προγράμματος, θα διεξαχθεί στο Βούρειο, στις 17:30 με την αλλαγή του πάντως να φαντάζει αρκετά πιθανή.

Την ίδια ημέρα (Σάββατο 10/03) και πάλι στο Βούρειο θα δειξαχθεί ο αγώνας ΒΑΟΛ - ΝΟΘ στα πλαίσια της 10ης αγωνιστική του πρωταθλήματος εφήβων της ΤΕ Χίου. Ο τελευταίος φετινός αγώνας της εφηβικής ομάδας του ΒΑΟΛ θα ξεκινήσει στις 19:00.

Επιστροφή στις ...εθνικές υποχρεώσεις της ανδρικής ομάδας του ΒΑΟΛ Χίου θα φέρει η Κυριακή 16/03. Εκείνη τη μέρα στις 14:00 στο Κλειστό, η ομάδα του Παντελή Βούλικα θα υποδεχθεί την πρωτοπόρο, αήττητη και ήδη στη Β΄ Εθνική ομάδα του ΓΣ ΚΥΜΗΣ. Ο αγώνας αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς οι Κουμιώτες που έχουν κατακτήσει μαθηματικά, από την προηγούμενη (16η) αγωνιστική, την άνοδό τους στη Β΄Εθνική, είναι η μοναδική ομάδα σε όλες τις εθνικές κατηγορίες που συνεχίζει αήττητη τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

Καλή εβδομάδα σε όλους...