Header

banner_top

04/03 ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Πρώτη εβδομάδα της Σαρακοστής, αυτή που ξεκίνησε σήμερα ...Τρίτη 4/3 και μαζί της επαναφέρει τα τμήματα του ΒΑΟΛ Χίου στις τοπικές αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Την αρχή κάνουν οι παίδες του ΒΑΟΛ που θα υποδεχθούν την αντίστοιχη ομάδα του ΦΟΒ στο Βούρειο, την Τετάρτη 5/3, στις 18:00. Ο αγώνας της ομάδας του Παναγιώτη Καλαμάρη θα διεξαχθεί στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος παίδων και θα είναι ο προτελευταίος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Στη συνέχεια η αγωνιστική δράση έχει στο πρόγραμμά της "κορίτσια" και πιο συγκεκριμένα την αναμέτρηση ΒΑΟΛ - ΕΦΗΒΟΣ για το πρωτάθλημα κορασίδων της ΤΕ Χίου και την 5η αγωνιστική του. Ο συγκεκριμένος αγώνας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8/3, στις 19:00, στο Βούρειο.

Την τριάδα των αγώνων της εβδομάδας κλείνουν οι έφηβοι του ΒΑΟΛ Χίου. Η εφηβική ομάδα του Βούρειου θα φιλοξενηθεί από την αντίστοιχη του ΟΜΗΡΟΥ Καλλιμασιάς στον εξ αναβολής αγώνα της 9ης αγωνιστικής. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Γυμναστήριο Καμποχώρων την Κυριακή 9/3, στις 18:15 και με αυτόν θα ολοκληρωθεί η αγωνιστική εβδομάδα η οποία δεν περιλαμβάνει αγώνα της ανδρικής ομάδας του ΒΑΟΛ στη Γ΄ Εθνική.

Καλή εβδομάδα σε όλους...