Header

banner_top

23/02 EXEI (2) ΑΓΩΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

Μετά τη χθεσινή ημέρα όπου σύσωμη η οικογένεια του ΒΑΟΛ έδωσε το παρόν στο τελευταίο αντίο της μητέρας του ταμία του ΔΣ Στρατή Φεργαδιώτη, η Γυναικεία ομάδα του Βούρειου στέφονταν για 13η φορά Πρωταθλήτρια Γυναικών Χίου και κυρίως το Ικαριώτικο θηρίο του ΒΑΟΛ, ο Στέργιος Μυτιληνού περνούσε νικητής την πόρτα του χειρουργείου στο Θριάσιο με τον χρόνο πλέον να μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στα παρκέ με τα γαλανόλευκα, η Κυριακή 23/02 φιλοξενεί 2 αναμετρήσεις για τα τμήματα του ΒΑΟΛ.

Αρχή με την ανδρική μας ομάδα που θα αγωνιστεί στις 14:00 στο Κλειστό απέναντι στον ΚΡΟΝΟ Αγ. Δημητρίου. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της 15ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής (2ος Όμιλος Νότου) που βρίσκει τους σημερινούς αντιπάλους του ΒΑΟΛ στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα και εντός της διεκδίκησης της μίας εκ των δύο προνομιούχων θέσεων που οδηγούν στη Β΄ Εθνική της επόμενης περιόδου. Οι αθλητές του Παντελή Βούλικα θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στη δύσκολη σημερινή αποστολή τους και θα αγωνιστούν και για τον συμπαίκτη τους Στέργιο Μυτιληνού που αναρώνει στην Αθήνα μετά από τη δύσκολη αλλά επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση που υποβλήθει για την αποκατάσταση προβλήματος κύλης μεσοσπονδύλιου δίσκου. Ο αγώνας θυμίζουμε αρχίζει στις 14:00, στο Κλειστό.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης της Γ΄ Εθνικής, στις 16:30, το αγωνιστικό ενδιαφέρον της ομάδας μετακομοίζει στο Βούρειο όπου η ομάδα εφήβων του ΒΑΟΛ Χίου, θα υποδεχθεί την αντίστοιχη του ΝΗΡΕΑ Καρδαμύλων στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος εφήβων της ΤΕ Χίου. Οι αθλητές του Παναγιώτη Καλαμάρη θα προσπαθήσουν για το καλύτερο αποτέλεσμα απέναντι στους Καρδαμυλίτες που οδηγούν μέχρι στιγμής την κούρσα στο πρωτάθλημα εφήβων με μόλις μία ήττα παθητικό. Ο αγώνας θυμίζουμε αρχίζει στις 16:30, στο Βούρειο.

Καλή επιτυχία σε όλους...