Header

banner_top

18/02 ...ΚΟΨΗ Η 4η

mats14

Σε ατμόσφαιρα συγκίνησης και κάτω από το δυνατό χειροκρότημα όλων όσων βρέθηκαν στο Βούρειο το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής (16/08) πραγματοποιήθηκε η απονομή του 4ου Ειδικού Βραβείου "Καπετάν Στρατής Ματσέλας" στα πλαίσια της εκδήλωσης για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του ΒΑΟΛ Χίου. Την απονομή έκανε η κόρη του Καπετάνιου μας κ. Ελένη Ματσέλα που βράβευσε με την σπουδαιότερη ατομική διάκριση του ΒΑΟΛ Χίου την Αγγελική Καμαράδου. Αντί άλλων σχολίων παραθέτουμε αυτούσια τα κείμενα που ακούστηκαν κατά την εκδήλωση της περασμένης Κυριακής μαζί με τα συγχαρητήριά μας στην ...Κόψη.

vrav14mats


"...Θα περάσουμε τώρα στην σπουδαιότερη ατομική διάκριση που απονέμει ο ΒΑΟΛ. Το 4ο Ειδικό Βραβείο «Καπετάν Στρατής Ματσέλας» που δίνεται σε έναν αθλητή ή αθλήτρια των ομάδων μας που ξεχώρισε για τις σχολικές και τις αθλητικές του επιδόσεις και κυρίως για το ήθος του.

Για την απονομή παρακαλώ την κόρη του Καπετάνιου του ΒΑΟΛ Χίου κ. Ελένη Ματσέλα.

Μετά την 1η απονομή του βραβείου στον Λεωνίδα Μπουμπάρη, την προπερυσινή στην Ξανθούλα Μαργαρίτη και την περυσινή στην Καλλιόπη Γρηγοριάδη, που συνεχίζουν να μας κάνουν κάθε μέρα υπερήφανους για την επιλογή μας, φέτος η τιμή παραμένει στα κορίτσια... Για τις άψογες μαθητικές της επιδόσεις, την αγωνιστικότητα, τη συνέπεια και την όρεξη στις προπονήσεις, το ήθος, τη μαχητικότητα και την ηγετική της φυσιογνωμία… Για το βουνό των ομαδικών και ατομικών διακρίσεων που έχει συλλέξει σε επίπεδο παγκορασίδων, κορασίδων, νεανίδων και γυναικών, για το προχθεσινό της δάκρυ και κυρίως την περηφάνια που νοιώθουμε βλέποντας την να φορά με τιμή το γαλανόλευκο «15» των ομάδων μας, το 4ο Ειδικό Βραβείο «Καπετάν Στρατής Ματσέλας» απονέμεται στην αθλήτριά μας Αγγελική Καμαράδου...

mats141