Header

banner_top

17/02 ...ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Μετά από ένα έντονο Σ/Κ και με την είδηση της διπλής επιτυχίας της ανδρικής ομάδας του ΒΑΟΛ την ίδια ημέρα (σε Γ΄ Εθνική και Κύπελλο) να κάνει το γύρο του διαδυκτίου, μπαίνουμε σε μια ...Γυναικεία εβδομάδα καθώς τα κορίτσια του Μανώλη Χατζηλάμπρου θα κληθούν να δώσουν 2 αγώνες σε διάστημα 4 ημερών. Ας δούμε όμως αναλυτικά το πρόγραμμα.

Την Τετάρτη 19/02, στις 18:30 στο Βούρειο, η Γυναικεία ομάδα του ΒΑΟΛ θα αντιμετωπίσει την τυπικά γηπεδούχο ΕΝΩΣΗ Λαγκάδας - Συκιάδας. Ο αγώνας αυτός θα είναι ο πρώτος στον 2ο Γύρο για τα κορίτσια του Μανώλη Χατζηλάμπρου που θέλουν να μπουν με το δεξί στο 2014 όπως κάνουν άλλωστε εδώ και 14 χρόνια.

Το Σάββατο 22/02 το μενού έχει διπλό αγωνιστικό πιάτο με το εφηβικό τμήμα του ΒΑΟΛ, καταρχήν, να υποδέχεται το αντίστοιχο του ΑΣ ΝΗΡΕΑΣ, στο Βούρειο στις 17:30. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Εφήβων της ΤΕ Χίου και οι αθλητές του Παναγιώτη Καλαμάρη θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα απέναντι στον ισχυρό συγκρότημα των Καρδαμύλων.

Το Σάββατο και πάλι στις 21:00 στο Βούρειο, έχει προγραμματιστεί ο εξ αναβολής αγώνας ΒΑΟΛ - ΑΙΓΕΑΣ για το πρωτάθλημα Γυναικών της ΤΕ Χίου. Αρκετός κόσμος αναμένεται να βρεθεί στις κερκίδες του Βούρειου για να παρακολουθήσει την πιο ενδιαφέρουσα αναμέτρηση του πρωταθλήματος Γυναικών Χίου με τα κορίτσια του Μανώλη Χατζηλάμπρου να είναι να έτοιμα να καταθέσουν καταθέσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Επιστροφή στη Γ΄ Εθνική επιφυλάσσει η Κυριακή 23/02 για την Ανδρική ομάδα του ΒΑΟΛ Χίου που θα υποδεχθεί στις 14:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Χίου τον ισχυρό ΚΡΟΝΟ Αγ. Δημητρίου στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής. Οι Κυπελλούχοι Χίου του Παντελή Βούλικα θα προσπαθήσουν να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες του συγκεκριμένου αγώνα και να κερδίσουν ό,τι καλύτερο μπορούν από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Καλή εβδομάδα σε όλους...