Header

banner_top

16/02 (ΠΑΓΚ) ΑΙΓΕΑΣ - ΒΑΟΛ 65-50

Σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, στο Κλειστό Γυμναστήριο ο ΑΙΓΕΑΣ, για το πρωτάθλημα Παγκορασίδων επικράτησε με 65-50 του ΒΑΟΛ και παράλληλα καλύπτοντας και το -10 του αγώνα του Α΄Γύρου οπου είχε νικήσει ο ΒΑΟΛ ανέβηκε στην πρώτη θέση και είναι το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο.
Ο ΑΙΓΕΑΣ εκμεταλεύτηκε την δύναμή του κάτω απο τα καλάθια,  γεγονός που του επέτρεψε να έχει την πρωτοπορία σε όλο το διάστημα του αγώνα και να πάρει δίκαια τη νίκη.
Ο Βούρειος είχε την υπεροχή στην περιφέρεια με τις Μυλωναδάκη και Μουτάφη ομως πλήρωσε τα φάουλ αλλά και τον σοβαρό τραυματισμό της Μαρίας Καμαράδου που ήταν καθοριστικα και τα δύο αυτά γεγονότα για την έκβαση του αγώνα. Συγχαρητήρια στα κορίτσια και των 2 ομάδων για την προσπάθεια και περαστικά στη Μαρία και γρήγορα ξανά στα παρκέ.
Διαιτητές: Γιάννης Λουκαράκης, Κώστας Βογιατζής.
ΑΙΓΕΑΣ (Γιασεμής) Κοντογιάννη,Λιάκη 8,Καζάκου 4,Σπανού,Μπενοβία,Μπλάνη 7,Μαρή 1,Φεντισίν 9,Κισσάνη 6,Τετώνη 28,Καλαμάρη,Κολλιάρου 2.

ΒΑΟΛ (Καλαμάρης) Φιλιμάκη, Μπενέκου Α., Μουτάφη 11(2τρ.), Χαλλιορή 7, Βούλγαρη Α. 2, Καμαράδου, Φόρου 4, Μπενέκου Κ., Μυλωναδάκη 17(1τρ.), Συρρή 7, Βούλγαρη Β., Καραμανή 2