Header

banner_top

16/02 ...EXEI TA ΠΑΝΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

Σπουδαία Κυριακή η σημερινή (16/02) για τον ΒΑΟΛ Χίου καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ, η καρδιά του Βούρειου θα κτυπήσει δυνατά σε 4 διαφορετικά γήπεδα και για 4 διαφορετικούς λόγους.

Κατ' αρχήν στις 12:00 στο Βούρειο θα πραγματοποιηθεί η ετήσια εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του ΒΑΟΛ Χίου. Στην εκδήλωση που αναμένεται, όπως κάθε χρόνο, να συγκεντρώσει πολύ κόσμο, θα απονεμηθούν οι ομαδικοί και ατομικοί τίτλοι της περιόδου 2012-2013, οι τιμητικές διακρίσεις, καθώς και το 4ο Ειδικό Βραβείο "Καπετάν Στρατής Ματσέλας" σε αθλητή ή αθλήτρια του Βούρειου που ξεχώρισε για τις μαθητικές-αθλητικές του/της επιδόσεις και το ήθος της/του.

Στη συνέχεια και πιο συγκεκριμένα στις 14:00 η ομάδα των παγκορασίδων του ΒΑΟΛ Χίου θα παραταχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Χίου ώστε να αντιμετωπίσει τον ΑΙΓΕΑ για το πρωτάθλημα παγκορασίδων της ΤΕ Χίου. Η σημαντική αυτή αναμέτρηση αναμένεται να συγκεντρώσει αρκετό κόσμο στις κερκίδες του Κλειστού. Οι πιτσιρίκες του Παναγιώτη Καλαμάρη θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ώστε να συνεχίσουν την πολύ καλή πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Για τους λάτρεις των στατιστικών θυμίζουμε πως σήμερα ήταν ορισμένος ο αγώνας ΑΠΣ ΠΑΠΑΔΟΣ Γέρας - ΒΑΟΛ Χίου για την 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, στο Κλειστό της Νεάπολης. Μετά την αποχώρηση των Γεραγωτών η νίκη πιστώνεται στον ΒΑΟΛ με σκορ 00-20 άνευ αγώνα και πλέον το ενδιαφέρον για τη Γ΄ Εθνική στρέφεται στην επόμενη αγωνιστική τη 15η, όταν η ομάδα του Παντελή Βούλικα θα υποδεχθεί τον ισχυρό ΚΡΟΝΟ Αγ. Δημητρίου στο Κλειστό (Κυριακή 23/02 - 14:00).

Βέβαια το ανδρικό τμήμα του ΒΑΟΛ Χίου δεν θα βρεθεί σε αγωνιστική αδράνεια σήμερα, καθώς στις 6 το απόγευμα στο Κλειστό Γυμναστήριο των Καμποχώρων έχει προγραμματισθεί ο Τελικός του Κυπέλλου Χίου. ΒΑΟΛ Χίου και ΟΜΗΡΟΣ Καλλιμασιάς θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο σε έναν αγώνα που αναμένεται να αποτελέσει γιορτή του χιώτικου μπάσκετ. Ο Βούρειος, που θα αγωνιστεί χωρίς τον Στέργιο Μυτιληνού που έμεινε στην Ικαρία λογω προβλήματος στη μέση του, θα προσπαθήσει να φέρει στην τροπαιοθήκη της Αίθουσας "Καπετάν Στρατής Ματσέλας" το 2ο Κύπελλο Χίου καθώς το πρώτο τρόπαιο το είχε κατακτήσει την περίοδο 2011-2012 με αντίπαλο στον τελικό και πάλι την ομάδα του ΟΜΗΡΟΥ Καλλιμασιάς.

Καλή Κυριακή σε όλους...